Військовий збір хмельничани сплачуватимуть до завершення реформи Збройних Сил

Військовий збір хмельничани сплачуватимуть до завершення реформи Збройних Сил
Військовий збір, діє якого розпочалась із серпня минулого року і надалі буде поширюватись на доходи хмельничан.

Податок збиратимуть до завершення реформування Збройних Сил України. Про це повідомляють у Державній фіскальній службі Хмельницької області.

Нагадаємо, тимчасовий військовий збір у розмірі 1,5 % в Україні запровадили до 1 січня цього року. Оподаткування стосувалось зарплати та інших платежів, які входять до фонду оплати праці, а також виграші в лотерею.

З часу запровадження військового збору хмельничани та жителі області вже спрямували понад 53 мільйони гривень.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Сільські жителі що працюють в Хмельницькому --А паї мають по 5-6 штук На 1 пай вони хваляться получають ДАНЬ - камаз зерна , мішок муки, мішок цукру, мішок гречки, 30 літрів оліі Порахуйте який дохід (30 000-40 000)















    Що ви до цих паїв доложили!!??, віддайте їх тим хто ці землі захищає Віддайте їх бійцям АТО

    Anonymous reply Anonymous

    Ганьба мельницького люди кажуть сільські беженці з сіл хмельницького і хмельницької області , яких хмельничани обязані утримувати і доплачувати на лапу за їх роботу і хмельничани платять за кредити МВФ за які сільським беженцям надаються усіляки пільги, премії, доплати ,,
  • Anonymous

    Якщо при ССР середня зарплата була 120 рублей, то розділивши її на 22 робочих дня отримували 5 рублей в день Проезд в тролейбусі коштував 2 коп, пиріжок з лівером 4 копійки, молоко 11 копійок, бублик 5 копійно ( але який то був бублик!! І Прирівнявши і розділивши ціну тих продуктів ТЕПЕР Отримаємо що ціна піднялася в 100 разів ( а на окремі продукти і в 1000разів) Тобто омноживши середній заробіток 5 рублів в день на 100 отримуємо 500 гривнвв в день ХМЕЛЬНИЧАНИ ОТРИМУЮТЬ ЗАРАЗ 500 ГРИВНІВ В ДЕНЬ !!!????







    І це означає що хмельничани недоїдають , голодають Хмельничани паїв неотримують ( тому круп, муки, олії, гречки в них в запасі нема Вони жадні куска чорного хліба )



    Розділіть ваш дохід в день на 100 і вспомніть що ви могли купити на ці гроші при ссср за (-) 0 грн???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up