З 6 жовтня хмельничани зможуть дізнатися, якою нерухомістю володіють чиновники

З 6 жовтня хмельничани зможуть дізнатися, якою нерухомістю володіють чиновники
З вівторка, 6 жовтня, уряд відкриє громадянам усі майнові реєстри і забезпечить можливість пошуку інформації не лише за об'єктом, а й за прізвищем, ім’ям та по батькові власника.

Кабінет Міністрів України прийняв кілька постанов про відкриття доступу до земельних та майнових реєстрів. 

- 6 жовтня ми відкриваємо доступ для наших громадян до баз даних, що стосуються нерухомості. Крім того, буде розширено доступ громадян до реєстрів, які оперуються Міністерством юстиції. Українці зможуть отримувати інформацію щодо майна за прізвищем будь-якої людини, – цитує міністра Павла Петренка прес-служба Мін’юсту.

За його словами, перш за все, ця ініціатива спрямована на відкриття даних про власність державних службовців. Невдовзі громадяни зможуть дізнатися, яка в держслужбовців є нерухомість.

Відео дня

– Це хороший антикорупційний контроль. Водночас – це ознака прозорості і відкритості нинішньої влади і того, що ми не боїмося спілкуватися з громадянським суспільством, – цитує прес-служба Мін'юсту свого очільника.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ксенія

    Їх майно  може  бути  скудним ,як  і  їх  задекларовані  доходи ,що аж  без  сліз  не глянеш.А  ось  близьких  родичів  теж  не  завадило  б  оприлюднити.
  • PAL

    Вот умора, так смешно !!! Да кто покажет, свое майно. Увидем мы туфту и дулю. А кто начнет копать получит пулю.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up