З жовтня на Хмельниччині зростуть пенсії

З жовтня на Хмельниччині зростуть пенсії
Прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність зріс, відповідно збільшився і розмір мінімальної пенсійної виплати. Середній розмір пенсії в місті зріс на 81,06 гривню і зараз становить 1626,81 гривень.

За результатами проведених перерахунків з 1 вересня із 415 тисяч пенсіонерів області понад 390 тисяч  отримають збільшений розмір своїх пенсійних виплат. Середній розмір підвищення в області склав 128,37 гривень. Про це інформує Головне управління Пенсійного фонду у Хмельницькій області.

Перший заступник начальника управління Марія Лужанінова повідомила, що виплата пенсій у нових розмірах та доплата за вересень місяць буде здійснена у жовтні  відповідно до встановленої індивідуальної дати виплати пенсії протягом виплатного періоду. Вона пояснила ситуацію, яка склалася із перерахунком у Хмельницькому. За її словами,  потреба в коштах на виплату пенсій у місті у жовтні збільшилася на 12,8 мільйонів гривень і складає 121,2  мільйонів гривень.   

Перерахунок пенсій не потребує додаткових звернень громадян до органів Пенсійного фонду, а буде проведений в автоматичному режимі.

Відео дня

Нагадаємо, що мінімальні розміри пенсій перераховані згідно Законів України«Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби та деяких інших осіб». Перерахунку підлягають усі доплати, надбавки, підвищення, які входять до складу пенсійної виплати та визначаються у залежності від прожиткового мінімуму, зокрема: мінімальні пенсійні виплати інвалідам війни та учасникам бойових дій, мінімальні пенсійні виплати інвалідам внаслідок Чорнобильської катастрофи, мінімальні пенсії військовослужбовцям та членам їх сімей, мінімальні пенсії шахтарям, підвищення ветеранам війни та членам їх сімей, жертвам нацистських переслідувань, державна соціальна допомога на догляд інвалідам війни, пенсії за особливі заслуги перед Україною.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    вЫ КАК НАШИ ПОЛИТИКИ - НИКАКОЙ КОНКРЕТНОЙ ИНФОРМАЦИИ И ЦИФР
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up