На Чемпіонаті Європи з веслування хмельничани завоювали золото і бронзу

На Чемпіонаті Європи з веслування хмельничани завоювали золото і бронзу
Дмитро Янчук у складі української четвірки завоював для України золото
Павло Алтухов та Дмитро Янчук повертаються з чемпіонату Європи з веслування на каное і байдарках серед юніорів і молоді (до 23 років) у Мант-ла-Жолі (Франція) з нагородами.

Дмитро Янчук, який представляв на змаганнях Хмельницьку та Полтавську область, у складі каное-четвірки став чемпіоном Європи серед молоді. Українці Денис Коваленко (Одеська обл.), Дмитро Янчук (Полтавська-Хмельницька обл.), Ельнур Ахадов (Одеська-Тернопільська обл.) і Тарас Міщук (Львівська обл.) фінішували першими у фінальній гонці на 1000 метрів із результатом 3 хвилини 17,127 секунди. Другими у цій гонці стали італійці та білоруси.

А Павло Алтухов завоював бронзу у фіналі серед молоді на каное-одиночці на дистанції 500 метрів з результатом 1 хвилина 50,920 секунди. Випередили хмельницького спортсмена представники Чехії та Молдови.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up