ДТП на Хмельниччині: "ВАЗ" збив велосипедистку, а позашляховик протаранив дерево

ДТП на Хмельниччині: "ВАЗ" збив велосипедистку, а позашляховик протаранив дерево

У Славуті 35-річний житель Хмельницького став винуватцем ДТП - "ВАЗом" збив 61-річну велосипедистку. Того ж дня у Волочиську в аварію потрапила парочка. 

Аварія сталася вчора, 2 жовтня. Ввечері хмельничанин на автомобілі «ВАЗ 211118» рухався по вулиці Приміській.  Водій не встиг вчасно зупинити авто і скоїв наїзд на  61-річну місцеву жительку на велосипеді.Постраждалу з тілесними ушкодженнями  госпіталізували до Славутської центральної районної лікарні.

Ще одна ДТП сталася у Волочиську. 2 жовтня близько шостої години ранку 24-річний чоловік на «Isuzu Trooper», наїхав на дерево. У прес-службі ГУ Нацполіції у Хмельницькій області зазначають, що водій не впорався з керуванням, причини не повідомляють.

В результаті ДТП пасажир автомобіля, 22-річна місцева жителька, отримала тілесні ушкодження. Дівчину забрала "швидка". Її відразу оформили в реанімаційне відділення Волочиської центральної районної лікарні.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:13 Де у Хмельницькому не буде світла 29 квітня — 3 травня 10:15 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: турнірні таблиці 09:15 Вночі на Хмельниччині збили «шахед» 18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up