Два вилучення і пенальті: “Поділля” розгромно програло “Ниві”

Два вилучення і пенальті: “Поділля” розгромно програло “Ниві”
Скрін із трансляції "Спортцентру"
  • Тернополяни виграли у Хмельницькому 3:0.
  • Команди догравали матч десять на десять.
  • Четверту гру поспіль “Поділля” пропускає з пенальті.

“Поділля” - “Нива” (Тернопіль) - матч 23 туру в другій футбольній лізі, який відбувся сьогодні, 1 травня, у Хмельницькому. До гри команди підійшли на 9 та 8 місцях відповідно. Різниця між ними складала всього 3 очки. Зважаючи на це, від матчу очікувалася цікава боротьба за результат.

Та інтриги на полі стадіону “Поділля” сьогодні практично не було. Гості виглядали більш переконливо і цілком закономірно здобули перемогу. У першому таймі вихід на побачення з Нестеренком реалізував Проців. Після перерви Дедух в схожій ситуації подвоїв рахунок. Розгромним він став після точного удару Литовченка з пенальті. Його арбітр призначив за фол Морговського у власному штрафному майданчику. Це вже четвертий матч поспіль у ворота “Поділля” призначають пенальті (Черкащина-Академія, Калуш, Буковина і Нива (Т)).

Вже після того, як рахунок став 3:0 на користь “Ниви”, арбітр вилучив з поля двох гравців. Сутичка між хмельничанином Муляром і тернополянином Кінашем завершилася прямою червоною для першого і другим попередженням для іншого. Тому догравали матч команди десять на десять.

Відео дня

Поділля - Нива - 3:0

Голи: Проців (22), Дедух (63), Литовченко (78, пен)

Вилучення: Муляр (80) - Кінаш (80)

Додамо, що на традиційну післяматчеву прес-конференцію наставник “Поділля” Віталій Костишин не прийшов.

Свій наступний матч “Поділля” проведе 5 травня на виїзді з “Чайкою” (Київська область). Вдома хмельничани зіграють 11 травня проти житомирського “Полісся”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Мастер Автополив

    Зажопье сново програло в футбол - и что характерно таким же могучим игрокам :)
  • Леонид Наседкин

    Такая команда совершенно в городе не нужна,там нечего смотреть.
  • Артур Игоревич

    как так-то а???(((
  • Ярослав

    Почему не приняли отставку Костышина? Какие 30 гривен за билеты? За такое и 3 неза что давать!!!! Как говорится не хочешь срать,не мучай жопу!!! Не позорьте город парни!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up