Стрілка закрили в СІЗО на два місяці

Стрілка закрили в СІЗО на два місяці
Чоловіка, який поранив трьох хмельничан, взяли під варту. Таку міру запобіжного заходу обрав Хмельницький міськрайонний суд.

Від поліції 49-річний Олександр  Рачков  переховувався в лісі на Озерній. Його вдалося затримати протягом доби.  Ввечері, 26 листопада, чоловіка доставили у відділ поліції. Там він сказав правоохоронцям, що не може знайти пояснення своїм діям.

- Як це вийшло, сам не можу зрозуміти, - сказав Олександр Рачков.

Вже сьогодні, 27 листопада, Хмельницький міськрайонний суд вирішив арештувати стрілка на два місяці.  Про це «ВСІМ» повідомила керівник прес-служби прокуратури Хмельницької області Лілія Коцюк. 

Відео дня

Нагадаємо, ввечері 25 листопада у магазині «Карат», що на вулиці Проскурівського підпілля, сталася стрілянина. З вогнепальної зброї зловмисник поранив  продавчиню та її цивільного чоловіка. Тікаючи від поліції, він підстрелив ще одного хмельничанина. Усіх трьох потерпілих прооперували.

Відкрито кримінальні провадження за п. 1 та п. 13 ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» та ст. 348 «Посягання на життя працівника правоохоронного органу» Кримінального кодексу України.  

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 З понеділка погодинні відключення будуть за графіком, – Хмельницькобленерго 19:04 Якою буде погода в Хмельницькому 20-24 травня 18:11 «Болюча звістка з фронту»: загинув Олександр Андрощук з Шепетівщини 17:05 «Герої серед нас»: у Хмельницькому презентують твори військових Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 16:02 Де у Хмельницькому не буде світла 20-24 травня (ГРАФІК) 15:13 День сімейного лікаря: зібрали 5 історій хмельницьких медиків 14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up