У Хмельницькому буде ще один телеканал

У Хмельницькому буде ще один телеканал
З 7 вересня в ефірі кабельного та супутникового ТБ працюватиме новий місцевий телеканал Tv7.

Очолила телеканал екс-директор «33 каналу» Олена Філатова.

– Я рада, що ми розпочинаємо свою роботу з чистої сторінки, - говорить керівник. – Адже за новоствореним каналом не тягнеться шлейф наслідків старих передвиборчих кампаній, скандальних комерційних проектів чи підмоченої «замовної» репутації. Ми впевнено можемо заявити про свої принципові позиції щодо ведення політики нового каналу: незалежність висвітлення кожної позиції та незаангажованість ефіру загалом.

Як стало відомо журналістам «ВСІМ», власником медіа є народний депутат від Хмельницької області Сергій Лабазюк. Це вже другий хмельницький телеканал, до діяльності якого причетний політик – у 2012 році Лабазюк «очолив» телеканал «Ексклюзив».

Відео дня
> Наразі колектив каналу готується до старту проекту.

- Звісно, ми будемо висвітлювати актуальні теми та оперувати правдивими фактами у інформаційних випусках новин, підніматимемо настрій розважальними проектами та будемо тішити дитячими програмами, але усе це з новим та свіжим поданням, - каже Олена Філатова. –  І звісно, не обійдеться без ефірів за участю цікавих та відомих людей, народних і місцевих депутатів, можновладців, громадських діячів та зірок шоу-бізнесу. А гасло нашого телевізійного мовлення говорить саме за себе : «TV7 – правда передусім!!!»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • Anonymous

    Я смотрю по телевизору качественные передачи, а низкопробный ширпотреб не смотрю, поэтому и не знаю звезд местного ТВ
  • Anonymous

    И уже давно не существует. Помню, когда-то была газета - "Подільский кур"ер", Но не тот, который недавно закрыли,и который писал всякую ересь. А тот, которым руководил покойный ныне Владимир Высоцкий. Вот там каждая заметка была на вес золота. Но Высоцкого убрали... И пошло! Газета постепенно сошла на ничто(((
  • Anonymous

    Простите, но когда читаешь некоторые комментарии, то не вольно приходишь к выводу, что мы самые ... , самые ... , самые ... . Любое обсуждение превращается в колоритное обсуждение, совершенно другого направления. Местное ТВ, как было, так и будет, зависеть не от того, кто будет вести эфир, а от того, чем и как его будут заполнять. Что Хм. ТВ , что ВСиМка, разве расскажут Хмельнитчанам, что городу КабМин, выделил, дополнительные деньги, на развитие города и куда они пошли. Да конечно же нет. Разве журналисты объедут весь город и покажут, как отремонтированы дороги, ну и т.д. Легче не ссориться журналистам с властями, т.к они зависимы. Четвертой власти не существует.
  • Anonymous

    Дівчино, а якщо без хамства. Люди написали свої думки з цього приводу, навіщо їх ображати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up