Хмельницький передає вітання збірній України з біатлону

Хмельницький передає вітання збірній України з біатлону
Хмельничани долучилися до всеукраїнської естафети привітань. На Прапорі України, який передають містами, вболівальники писали побажання збірній.

Ось такий запис на прапорі побачать спортсмени збірної.

- Найважчим було вигадати, яким зробити напис нашого міста, - говорить координатор акції у Хмельницькому Руслан Рохов. - Але, з рештою, вирішив стилізовано намалювати Богдана Хмельницького, на честь якого воно назване, котрий наче осідлав назву міста і помчав до перемог. У нашому  випадку, до перемог біатлонних!

- Я щасливий, бо завдяки цій ініціативі знайшов однодумців, які, так само як я, вболівають за збірну України з біатлону. Ми обмінялися номерами, тепер можемо разом збиратися й дивитися змагання, - говорить Руслан Рохов.

Відео дня
> Вітання біатлоністам від редакції газети "ВСІМ"

Побажання для спортсменів зібрали вже у 9 містах України. За підсумками акції, яка завершиться у Києві, прапор передадуть збірній України на церемонії святкування 50-річчя українського біатлону 19 вересня 2013 року. Організатори сподіваються, що стяг буде супроводжувати збірну і підніматися разом з спортсменами на подіуми етапів Кубка світу, чемпіонатів світу та Олімпійських ігор.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Звідки вам відомо, що я нічого не роблю - це по-перше, а по-друге, я коментувала не дії, а лише зовнішній вигляд пана Рохова. Погодьтеся, що смішно дивиться пан із українським прапором і у футболці з чужим стягом.
  • Anonymous

    а в чому ж патріотичність всієї цієї акції, хто вболіває за біатлон, той і без цих клоунів буде вболівати.(:joy:)
  • Anonymous

    Дуже патріотично виглядає коментування дій інших тими, хто сам нічого не робить. Ані у непатріотичній футболці, ані у будь-якій іншій.
  • Anonymous

    Дуже патріотично виглядає: тримати прапор України в руках і бути одягненим у футболці з прапором Великобританії.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up