Кадрові зміни в Апеляційному суді: обрали заступника голови і суддів-секретарів

Кадрові зміни в Апеляційному суді: обрали заступника голови і суддів-секретарів

Поки одні прощаються із суддівськими мантіями, інші займають керівні посади. Так в Апеляційному судді обрали аж трьох - заступника голови суду та суддів-секретарів судових палат.

Судді масово звільняються і йдуть на пенсію. Звільняються ті, які написали заяви про відставку з посади за власним бажанням або заяви про звільнення у зв'язку з досягненням пенсійного віку чи неможливістю виконувати свої повноваження за станом здоров'я.
У відставку пішов майже весь керівний склад апеляційної інстанції у Хмельницькому. На початку вересня у зв’язку з досягненням 65-річчя свої повноваження склав  Віктор Ковтун - голова суду та його заступники Олексій Бас, Віктор Шершун.

Сьогодні, 26 вересня, відбулися збори суддів Апеляційного суду Хмельницької області. На порядку денному стояло питання про обрання нових заступника голови суду та суддів-секретарів судових палат.

"Справа в тому, що попередні судові очільники пішли у відставку і назріла необхідність обрання нових. Тож на зборах судді заступником голови суду обрали І.В. П’єнту, а суддями-секретарями судових палат з розгляду цивільних та кримінальних справ відповідно О.І. Ярмолюка та  С.М. Болотіна", - йдеться у повідомленні прес-служби Апеляційного суду Хмельницької області. 

Відео дня

Новим головою Апеляційного суду Хмельницької області на зборах обрали суддю судової палати з розгляду цивільних справ, члена Ради суддів України  Анатолія Марцинкевича.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up