Менеджер гурту «Океан Ельзи» пояснила, чому хмельницьких візочників не пустили на концерт

Менеджер гурту «Океан Ельзи» пояснила, чому хмельницьких візочників не пустили на концерт

14 хмельничан з обмеженими можливостями хотіли потрапити на концерт відомого гурту, що проходив на стадіоні «Поділля» вчора, 25 вересня. Візочників, які часто дивляться виступи безкоштовно, не пустила охорона. Менеджер гурту пояснила, що безкоштовні запрошення на концерт є, але за ними треба звертатись заздалегідь. 

Святослав Вакарчук разом зі своїм гуртом «Океан Ельзи» завітали до Хмельницького, в якому зібрали багатотисячну аудиторію любителів українського року. Сьогодні, 26 вересня, на сайті «ВСІМ» у рубрику «Від читачів» написала хмельничанка Юлія Кучер, яка повідомила, що на концерт не пустили людей з обмеженими можливостями. Журналісти «ВСІМ» поспілкувались з авторкою, аби з’ясувати, що ж сталось під час виступу відомого гурту у Хмельницькому.

- 14 людей-інвалідів попросилися пустити їх на концерт, але охорона заявила, що без квитків нікого не пустить. Вони сказали, що на концерт нема пільгових категорій. Ті розмістилися біля бокового входу у стадіон, але все, що вони змогли побачили, це екран з рекламою Нової пошти. Хоча раніше таких людей пускали всюди безкоштовно, нещодавно вони біля самої сцени дивились виступ «95 кварталу». За 5 пісень до завершення на стадіон пустили абсолютно всіх, то чому цих людей не могли пропустити відразу, місця було більш ніж достатньо, - розповідає «ВСІМ» Юлія Кучер.

Інформацію про те, що пільговиків не пропустили на концерт, підтвердив і візочник Віктор. Він каже, що починаючи з літа, хмельничани з обмеженими можливостями мали змогу безкоштовно потрапити на будь-який захід, чи то футбольний матч, чи концерт у філармонії. Чоловік скаржиться, що вперше побачив таку неповагу до них.

Відео дня

- Раніше у нас не було проблем, щоб потрапити на футбол чи концерт у філармонії або театрі Старицького. Я розумію, що вони не зобов’язані нас пускати, але раніше всі ж пускали. А так ми мусили просидіти весь вечір у куточку і нічого не бачили, окрім реклами. Охорона сказала, що нас там затоптали би. Але ми бачили потім відео, що біля сцени було досить вільно і на майданчику за воротами теж, - жаліється Віктор.

Але подібних пільг для людей з обмеженими можливостями не передбачено, пояснюють у соцзахисті. А безкоштовні квитки на розважальні заходи організатори можуть надавати за власним бажанням.

- Якщо хтось приїжджає до нас, то вони можуть за власним бажанням виділяти квитки на інвалідів, малозахищених, дітей-сиріт. Тоді є угода або ж усна домовленість. Але вони не зобов’язані , все залежить від організаторів дійства, - зазначає начальник управління соцзахисту Хмельницької міськради Словян Воронецький.

Менеджерів гурту ситуація з візочками шокувала

 Кажуть, що у них є окремий менеджер, який займається пільговими категоріями,  і жодного разу проблеми з тим, що когось не пустили на концерт не виникало.

- Вперше за багато років концертних турів Україною ​отримали такий відгук. Вже протягом тривалого часу за домовленістю з організатором концертів "Океану Ельзи" в турі є їх окремий менеджер, який займається перед кожним концертом питаннями безкоштовних запрошень для пільгових категорій глядачів. Інколи це декілька сотень людей. Цього разу теж були учасники АТО. Для того, щоб потрапити на концерт, потрібно було за декілька днів зв’язатись з нами, а цього не було зроблено. Люди кажуть, що ъх не пустив охоронець, але він і не має таких повноважень, він мав покликати відповідальних осіб, - коментує «ВСІМ» менеджер гурту «Океан Ельзи» Вікторія Хоменко. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    "Я розумію, що вони не зобов’язані нас пускати, але раніше всі ж пускали. А так ми мусили просидіти весь вечір у куточку і нічого не бачили, окрім реклами".

    Дивна логіка. Навіщо ж ображатися, піднімати гвалт у ЗМІ, якщо зрозуміло, що не зобов'язані пускати. Якби попросилися зазделегідь або хтось запросив - було б зрозуміло.

    Ксенія reply Анонім

    Але без концерту можна прожити.Мабуть не варто. гвалтувати про це.
  • Анонім

    Раніше було стільки пільгових категорій зі справжніми і липовими посвідченнями, а зараз ще й АТОшники зявились і всі всього практично хочуть на халяву, і це не лише хліб і одяг, а ще й розваги, земля, житло комфортне і т.п.забаганки під прикриттям особливим статусом і заслугами перед Батьківщиною. Але ж чим більше безкоштовних відвідувачів, то тим більше вартість квитків для інших, бо ж не будуть співаки і їх команда працювати у збиток і без прибутку. І таке відношення т.зв. пільговиків можна вважати нахабністю. Бо переконаний, що переважна їх більшість все таки має змогу працювати і заробляти достатньо, але їм краще показати своє посвідчення і вимагати всього безкоштовно за рахунок платників податків.
  • Victoria Khomenko

    Все-таки хочу повний коментар надати



    Ми, група, вкрай неприємно вражені цією ситуацією!



    Вперше за багато років концертних турів Україною ​отримали такий відгук. Оскільки вже протягом тривалого часу за домовленістю з організатором концертів "Океану Ельзи" в турі є їх окремий менеджер, який займається перед кожним (!) концертом питаннями безкоштовних запрошень для пільгових категорій глядачів.

    Тобто на кожному нашому концерті є запрошені гості саме з пільгових категорій. Інколи це декілька сотень людей.



    Представника компанії-організатора туру, що займається цим питанням - Тетяну ([email protected]) - знають величезна кількість асоціацій, організацій, об'єднань людей з обмеженими можливостями, ветеранів АТО, дітей-сиріт тощо. Саме через неі проходять усі пільгові (тобто безкоштовно запрошені) в кожному місті .

    Якщо ж не мають її контактів, то просто пишуть нам на відкриту пряму адресу на сайті (http://okeanelzy.com/ua/contacts) чи просто у фейсбук (https://www.facebook.com/okeanelzyofficial)

    На жаль, безпосередньо до нас перед концертом у Хмельницькому ніхто не звертався



    Від Тетяни нам відомо, що на концерті були присутні діти та родини, загиблих військовослужбовців в АТО, а також представники "Спілки ветеранів АТО м. Хмільник, Вінницької  області".



    Тим не менш, для нас вкрай важливо самим з'ясувати, що саме сталося вже безпосередньо перед стадіоном, тому прохання повідомити мені на адресу [email protected] чи подзвонити на номер 0678250055 та розповісти хто, що саме сказав чи відмовив, хто були ці люди.

    Дякуємо та особисто від себе ще раз закликаємо звертатися до нас НАПРЯМУ будь-яким зручним для вас способом за декілька днів до концерту.

    Анонім reply Victoria Khomenko

    Досить вибачатись. Все ви вірно зробили. Нічого страшного не сталось. В інтернеті подивляться концерт безкоштовно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up