Навчання в школах Хмельницького відновиться 1 лютого

Навчання в школах Хмельницького відновиться 1 лютого
Рівень захворюваності серед дітей знизився і місцеві школярі знову сядуть за парти вже в понеділок.

Навчання в школах Хмельницького призупинили з 20 січня через епідеміологічну ситуацію в місті. Тоді рівень захворюваності не перевищував допустимого порогу. Тому вирішили вберегти дітей і карантин не оголошували. Та уроки діти не відвідували. Знову підуть на навчання вони вже у понеділок, 1 лютого. Таке рішення прийняли у міськвиконкомі.

- За інформацією міських епідеміологів, рівень захворюваності серед дітей шкільного віку знизився у порівнянні з тим періодом, коли ми припинили навчання. Він зараз нижче допустимих порогів і це дозволяє знову розпочати навчальний процес у школах, - розповідає «ВСІМ» виконуюча обов’язків начальника управління освіти Хмельницької міськради Тетяна Дупляк. – Так вирішили на спільному засіданні, яке щойно завершилося у виконкомі. Відповідне розпорядження уже готується на підпис міському голові.

Нагадаємо, що в Хмельницькій області на грип та ГРВІ захворіло більше 50 тисяч дітей. Єдиний летальний випадок був зафіксований на Кам'янеччині. Через грип помер 35-річний чоловік.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up