Під Кам’янцем зупинили п’яного депутата. Тицяв посвідченням і вимагав адвоката

Під Кам’янцем зупинили п’яного депутата. Тицяв посвідченням і вимагав адвоката

"Ладу" зупинили на дорозі біля села Руда. За кермом був депутат Кам'янець-Подільської районної ради Олексій Бараковецький. Чоловік лаявся на патрульних, відмовлявся дути в "Драгер" і тицяв депутатським посвідченням.

«Побачили, як він їде по всій дорозі – зупинили. Вони мали право. Але коли він дістав депутатську «ксиву», навіть не опустивши вікна. Далі «по газах» і почав їхати», - коментує випадок кам'янецька активістка Вікторія Кохановська, яка стала свідком події.
Звістка про кам’янецького депутата, який їхав за кермом п’яним, вже облетіла мережу. Водій обзивав поліцейських, тицяв в обличчя посвідченням і навіть пробував тікати. В хамовитому чоловікові активісти впізнали депутата Кам’янець-Подільської райради Олексія Бараковецького. 
Дорога поблизу села Руда неподалік Кам’янця. Близько 13:30 інспектори затримали іномарку. Зі слів активістки Вікторії Кохановської, котра була на місці події, водія носило по дорозі, він був нетверезим. 
- Все на відео знімав мій знайомий. Очевидно було, що водій п’яний. Різкий запах алкоголю, його агресивна поведінка, видно розчервоніння лиця і заплутана мова. Тест на «Драгері» він пройти відмовився, а також поїхати на експертизу, - говорить активістка. – Його некоректна поведінка переходила всі межі. Депутат і ховався, і бігав, і тікав. Були справжні «розборки». 
Автомобіль забрали на штрафмайданчик. Бараковецький вирішив захищатись і заявив, що поліцейські його побили, а Кохановській почав погрожувати. Так запевняє активістка. Мовляв, війна продовжується і цю справу «роздмухають» так, аби депутат районної ради поніс покарання. 
У Кам’янець-Подільському відділі поліції вже прокоментували ситуацію. Кажуть, що кримінального правопорушення у діях депутата не вбачають. Оформили за статтею 130 – керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. 
- Їхав на автомобілі «ВАЗ 2107» так, як зазвичай їдуть п’яні. Зупинили його в селі Руда. Група швидкого реагування поліції якраз патрулювала територію району. Працівники почули запах алкоголю. Водій відмовився від проходження будь-яких тестувань на стан сп’яніння. Автомобіль його евакуювали. Факт внесений до єдиного обліку і наразі проводиться перевірка. Далі перевірятимемо, чи притягувати до відповідальності, - каже речник Кам'янець - Подільського відділу ГУ НП у Хмельницькій області Ольга Шморгал. 
Чи відповідатиме Бараковецький за образу чи хуліганство – невідомо. Вирішать, коли розглянуть всі матеріали справи.
 
Довідка:
Олексій Бараковецький – депутат Кам`янець-Подільської районної ради по виборчому округу №34
Народився 2 липня 1959 року в селі  Велика Слобода, Кам’янець–Подільського району. Громадянин України. Освіта вища. Працює в Цвікловецкій НВК. Депутат Рудської сільської ради ІV скликання Депутат Кам’янець-Подільської районної ради IV скликання. Позапартійний. Одружений. Проживає в с. Цвіклівці Перші, Кам’янець-Подільського району.
 
 
 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Наглости депутатов нет предела!!!
  • PAL

    Это не депутат, это Халуй.
  • Anonymous

    ............это   петух.......он   убийца   на  дороге.......очень прошу   автора   проследить  как  движется  дело  и  дать соответствующую  информацию......это важно......еще и в свете  новых  правил.......
  • Анонім

    Нецензурно як
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up