Поки у Хмельницькому не знають, коли не буде світла, у Кам’янці домовилися про час

Поки у Хмельницькому не знають, коли не буде світла, у Кам’янці домовилися про час
Коли саме зникне світло у вашому будинку – для хмельничан загадка, відповіді на яку «Хмельницькобленерго» надати не може. Разом з тим, кам’янчани отримали визначеність.

Світло у місті над Смотричем вимикатимуть в години пік. Про це повідомив начальник міського району електричних мереж Борис Чорний на прес-конференції у міській раді, якого цитує informweek.com.

Попри те, що відключення не планові, а аварійні, і скласти їхній графік дуже важко, у Кам’янці домовилися про рівномірне відключення всіх мікрорайонів на дві години кожен. Вимикатимуть світло у години пік – з 08:00 до 10:00 та з 17:00 до 20:30.

Хмельничани ж у соцмережах скаржаться на те, що у деяких частинах міста світло зникає по кілька разів, в той час як на інших вулицях електроенергія не пропадає.

Відео дня

- Мій будинок за два дня відключали 7 разів! Де справедливість? - пише Василь Камінський.

- Мій будинок 6 разів за 2 дня, а сусідній жодного - СПРАВЕДЛИВІСТЬ ПО - УКРАЇНСЬКИ!!! - говорить Тарас Марків.

Нагадаємо, коли саме і які саме частини Хмельницького будуть знеструмлені, сказати заздалегідь у «Хмельницькобленерго» не можуть. Єдина інформація – світло вимикатимуть на 2 години, по 2-3 рази на день.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Чому керівництво країни не зрозуміє: якщо повиключає народу світло, воду,газ- хто ж тоді їм буде забезпечувати армію і воювати? Досить,може, знущань нал людьми, на такі примітивні послуги,як гаряча вода,газ,світло люди заслужили! тим паче, за них вони платять!
  • Анонім

    Обленерго, припиніть цей цирк! Вся Україна в в АЕС, а людям світла не вистачає?! Може, треба по-іншому вирішувати проблему: спочатку українців забезпечити, а вже потім за кордон гнати?!
  • Анонім

    А,тобто, якщо твій будинок відключають, а сусіда- ні, то це "несправедливо"? Ось він, наш менталітет! А треба,навпаки, обурюватися тим, що взагалі,відключають, а не "чому у сусіда є?"

    UkrRiot reply Анонім

    Ти, напевно, не сидів без світла 3 рази на день, і не дивився у вікно, де у сусідньому будинку завжди є світло...
  • Анонім

    По Свободи 22 така ж ситуація -відключають кожен день, а навпроти будинки - жодного разу, і по Володимирській все світиться. Будинок СБУ світиться, так само Фуршет, Універмаг і звичайно ж горить в ілюмінації саме обленерго - їм не потрібно економити? Там люди, а ми хто? А в нас ще й дахова котельня - значить - без світла і тепла!? Якщо всім відключати, то по-черзі всім, а не одним і тим самим - це ж беззаконня. Здається, що про справедливість в нашій країні потрібно забути, і все було марно...За кордон електроенергію "гнати", а на своїх начхати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up