Сергій Притула та «Вар’яти» у Хмельницькому: жарти «з народу», наповнений зал та гумор без політики

Сергій Притула та «Вар’яти» у Хмельницькому: жарти «з народу», наповнений зал та гумор без політики
Подивитись на відомого шоумена та коміка прийшло чимало хмельничан. Зал на більшу половину був заповнений. Серед бажаючих послухати «притулівський» гумор та відривних «Вар’ятів» були компанії студентів, подружні пари, пенсіонери та діти.

Спільний проект Сергія Притула разом із хлопцями-гумористами з кількох міст України має назву «Вар’яти-шоу». Об’єднались коміки ще п’ять років тому, а зараз в рамках всеукраїнського туру завітали до Хмельницького.

Телеведучий разом із коміками пропагують україномовний гумор, не жартують про політику та не вдаються до жартів «нижче поясу». Говорять про речі, які є близькими кожному українцю – сім’я, побут, робота, стосунки. Роблять це просто та «без понтів».

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Прості та водночас якісні жарти прийшлися до смаку всім. Зал не змовкав ані на хвилину. Теплий прийом та жваву публіку похвалив і сам ведучий.

З виходом на сцену Сергій Притула пояснив, що власне має відбуватися на сцені та хто такі «вар’яти».

«Вар’яти-шоу» - перше україномовне гумористичне шоу, яке позбавлене російської мови, та нецензурної лексики. Уникають коміки і політики. Як розповів "ВСІМ" телеведучий, людям вона просто набридла.

- На сцені ми стараємось бути такими як в житті, простими. Жартуємо на більш близькі для людей теми, майже не торкаємось політики, жартуємо про побут, сім’ю, роботу, речі, які близькі всім, незалежно від соціального статусу, - розповідає Сергій Притула. - Ми уникаємо матюків на сцені, до нас на концерти приходять багато людей із дітьми, сім’ями, пенсіонери. Тому відвертого хамства ніколи на наших концертах ніхто не почує. Люди виходять вдячні за те, що вони бачать на сцені, - запевняє гуморист. – Ми єдине україномовне шоу і тому так намагаємось донести людям те, що українською теж можна жартувати, актуально і смішно

.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:55 Сказ на Хмельниччині: людей покусала хвора собака 14:50 Піреус Банк відкрив відділення у Хмельницькому (новини компаній) 14:09 Пензлик у животі та відрізаний член: лікарські історії від хмельницького уролога – Івана Воронюка photo_camera 13:35 У Хмельницькому чоловік викрадав котли з квартир у новобудовах Від читача 15:13 Стаття: Все, що потрібно знати про зубні імпланти: вирішення проблем зубів у Хмельницькому 13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up