У Хмельницькому даішники шукають на дорогах п’яних водіїв

У Хмельницькому даішники шукають на дорогах п’яних водіїв
У вихідні дні працівники управління ДАІ проводили профілактичні заходи для виявлення водіїв, які після вживання алкоголю сідають за кермо автомобіля.

Аби зрозуміти, що автівкою керувала нетвереза людина, інспектори ДАІ звертали  увагу на порушення ПДР: порушення швидкісного режиму, правил обгону, маневрування та проїзд на заборонений сигнал світлофора.

«Кожен повинен розуміти до чого призводить грубе порушення Правил дорожнього руху, особливо керування транспортним засобом "напідпитку”. Хотілось, би нагадати, що за керування транспортного засобу особами в стані сп’яніння законом передбачено вилучення посвідчення водія, а затримання транспортного засобу татягнне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі 3400 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб», - йдеться у повідомленні прес-служби Державтоінспекції у Хмельницькій області.

В ДАІ наголошують, що учасникам дорожнього руху необхідно  бути вкрай обережними, особливо в осінньо-зимовий період, коли на вулиці швидко темніє.   

Відео дня

Читайте також: Найстрашніші ДТП 2015 року на Хмельниччині - загинуло 56 людей

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    алкаш шукает алкаша ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up