Бюджет Хмельниччини поповнився на 200 мільйонів гривень від податків

Бюджет Хмельниччини поповнився на 200 мільйонів гривень від податків
Таку суму податкових платежів отримали місцеві бюджети області від початку цього року

За словами податківців, темпи наповнення скарбниць тер громад перегнали показники січня минулого року на 56%.

Працюючі подоляни перерахували до бюджетів майже 113 мільйонів гривень. Це податки на доходи фізичних осіб, податок на майно у сукупності транспортного податку, земельного податку та податку на нерухомість доріс до 25 мільйонів гривень.

Підприємці, які працюють у сфері малого і середнього бізнесу сплатили близько 30 мільйонів гривень. А сума акцизного податку від роздрібного продажу склала близько 20 мільйонів. Про це повідомляють у Державній фіскальній службі Хмельницької області.

Відео дня

«Податковий позитив першого місяця 2016 року ґрунтується на закладених раніше основах бюджетної децентралізації, яка змінила рівень фінансового забезпечення територіальних громад Хмельниччини. Адже йдеться про додаткові доходи місцевих бюджетів, отримані за рахунок таких порівняно нових надходжень, як роздрібний акциз і транспортний податок, - йдеться на сайті ДФС.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Valerie Sorokovska

    Маєте питання стосовно об'єднання та розвитку територіальних громад? Експерти розповідають, до кого звертатися за оперативною консультацією!

    http://decentralization.gov.ua/news/item/id/1556

    #ОМС #ОТГ #Мінрегіон #децентралізація

  • Katyusha Shirko

    Шановні! Пропоную вашій увазі підбірку зразків документів, які можуть стати у нагоді фахівцям та керівникам об’єднаних територіальних громад. Зверніть увагу, що інформація постійно оновлюється! http://decentralization.gov.ua/legalhelp

    ‪#‎ОМС‬ ‪#‎ОТГ‬ ‪#‎обєднання_громад‬ ‪#‎децентралізація‬

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up