Експеримент з нічними тролейбусами у Хмельницькому продовжують до осені

Експеримент з нічними тролейбусами у Хмельницькому продовжують до осені

Майже три місяці нічний транспорт курсував в рамках експерименту. За цей період у місті так і не змогли дослідити ситуацію, аби розібратись з доцільністю. Відтак у нічних тролейбусах хмельничани будуть їздити ще до вересня.

Нічні тролейбуси виїхали на лінії 1 лютого. Ходять за трьома маршрутами:  «Катіон – Ракове», «Залізничний вокзал – ВО Алмаз» та «АС № 2 – Озерна». В «Електротрансі» порахували, що транспортом користується трохи більше сотні пасажирів за ніч. За майже три місяці цифра залишилась незмінною. Два місяці тому тролейбуси перевозили близько 130 містян одразу на трьох маршрутах. 
- Пасажиропотік не змінився. Сподіваємось, що в літній час кількість пасажирів зросте. Поки рух маршрутів продовжили  до 1 вересня. Ціну піднімати не будемо – немає потреби, - каже директор комунального підприємства «Електротранс» Віктор Паламарчук. 
Ще раніше Віктор Паламарчук розповідав, очікувалось, що нічними тролейбусами буде користуватись більше хмельничан. Поки підприємство несе  збитки. Для того, щоб транспорт був рентабельним, потрібно за ніч перевозити вчетверо більше пасажирів. 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Щоб возити нічних пасажирів у тролейбусі має бути охорона. Бо переважно це будуть пяні пасажири, які будуть становити небезпеку водієві і касиру.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up