Інцидент на пляжі: у Хмельницькому врятували п'яного чоловіка, який тонув

Інцидент на пляжі: у Хмельницькому врятували п'яного чоловіка, який тонув

Чоловік хильнув зайвого і пішов купатись на міський пляж. Але за 20 метрів від берега почав тонути. Його витягнули рятувальники. 

У спеку люди все більше нехтують правилами безпеки. Так і сьогодні, 22 червня, в обідню пору чоловік вирішив "охолодитись" спиртним, а потім пішов купатись на пляж. Заплив хмельничанин десь за 20 метрів, де почав тонути. В той час поруч пропливав катер рятувальників, які і витягнули чоловіка на берег та викликали швидку. Від госпіталізації він відмовився. 

- Близько 13:20 наші рятувальники побачили, що чоловік неадекватно поводився на воді. А потім пішов під воду. Водолаз відразу кинувся у річку і дістав його на берег. Приїхала швидка, але чоловік відмовився їхати у лікарню. З ним залишилися патрульні, вони просили його одягнутися та хотіли відвезти його додому, - розповідає "ВСІМ" заступник начальника Хмельницької міської комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об'єктах Юрій Голяш.

За 3 тижні, відколи офіційно розпочався купальний сезон, рятувальники витягли з води вже 11 людей. 

Відео дня

- Був випадок, що чоловік заплив до острова, а назад повернутись не міг. Ми його звідти забирали. Були такі ситуації, що люди не могли плисти, деяким ставало погано. Але це перший випадок за пляжний сезон, коли людина вже пішла під воду, - каже Юрій Голяш.

Нагадаємо, що сьогодні, близько обіду знепритомніла жінка на Кам'янецькій біля "Будинку побуту". "Швидка" їхала на виклик більше 20 хвилин. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up