Завтра, 29 вересня, вирішуватимуть, чи зміниться вартість проїзду у Хмельницькому

Завтра, 29 вересня, вирішуватимуть, чи зміниться вартість проїзду у Хмельницькому
Перевізники з самого ранку прийшли до міськради. Та позачергового засідання виконавчого комітету, до повноважень якого належить встановлення тарифів на проїзд в громадському транспорті, так і не відбулося.

Розпорядження про скликання виконкому підпишуть лише сьогодні, 28 вересня. А вже завтра у стінах міськради вирішуватимуть питання, яке вже декілька тижнів не сходить з уст хмельничан. Хто в результаті все таки доб’ється свого – перевізники чи влада? Чи відреагують посадовці на безлад із громадським транспортом на День міста? Слідкуйте за оновленнями разом із «ВСІМ».

Нагадаємо, від вчора, 25 вересня, проїзд коштує 3 гривні у маршрутках та 2, 50 - в автобусах. Після рішення сесії міськради про встановлення саме таких цін, перевізники перекрили рух на Кам'янецькій. Свого вони намагалися добитися і на засіданні виконкому у четвер, 24 вересня. Навіть влаштували своєрідний "коридор ганьби" у міській раді. Після перемовин із владою вони домовитися вирішити питання тарифів після святкування Дня міста, на який вони "подарували" хмельничанам безкоштовний проїзд.

Читайте також: «Питання тарифів на проїзд у Хмельницькому взагалі не повинно обговорюватися. Ціна має бути 3,5-4 гривні»

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    та сосід перевозчик бідний хату трохповерхову поставив. тепер каже тре поставити дочці тоже трохроверхову.  а в него ше син є. капец
  • PAL

    Всем халявщикам - патриотам, которые так болеют за пассажирами, КУПИТЕ СЕБЕ БУС И ВОЗИТЕ ЛЮДЕЙ, ХОТЬ ЗА ! гр. Это будет куда круче, и все вас будут восхвалять, и радоваться за ваш "успешный" бизнес. Уверен, что ваш бус всегда будет забит людьми.

    Анонім reply PAL

    Це точно. Водій голий, босий і голодний, весь у боргах, зате пасажири задоволені і зможуть на зекономлені кошти випити кави за 20 гривень у центрі міста.
  • Анонім

    Задовбали

    Анонім reply Анонім

    та не то слово. думають лише про себе скотиняки. на інтереси людей вони клали як песики на травичку

    Анонім reply Анонім

    таке враження, ніби пасажири не клали на водіїв, перевізників та інших пасажирів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up