Рок-гурт "Безодня" презентує хмельничанам новий альбом "Радіохулігани"

  • User
Рок-гурт "Безодня" презентує хмельничанам новий альбом "Радіохулігани"
23 травня хмельницький рок-гурт «Безодня» презентує у рідному місті свій другий альбом. Пісні музикантів, записані протягом останніх років, увійшли до платівки під назвою «Радіохулігани».

Початок о 19:00 у клубі «СВ». Квитки: без місця - 35 гривень, місце за столиком - 40 гривень, у день концерту - 50 гривень.
- «Радіохулігани» - це назва однієї з пісень альбому. Однойменну назву ми вирішили дати і альбому. У цьому слові найбільше об’єднана основна наша ідея даного періоду - не зважати ні на які рамки, правила, робити все, що хочеться, все для успішного майбутнього свого і своїх близьких. Ну і музика завжди поруч. Ми – меломани-радіохулігани, - каже фронтмен гурту «Безодня» Олександр Банашко.
Перший альбом «Не мовчи», який містив 11 композицій, рок-гурт «Безодня» випустив у 2008 році. Нова ж платівка складається з 12-ти треків, написаних протягом декількох років. Більшість композицій не є новими, але їх ще ніде офіційно не записували. Наразі вже відомо, що це будуть пісні «Живи», «Аромати» та «Відсутність мрій».
- У кожної пісні платівки є своя історія. У деяких навіть кілька. Цікаво те, що інколи я сам не до кінця розумію, про що точно дана пісня. Просто відчуваю, що текст має бути саме таким. А з часом щось відбувається і в мене відкриваються очі. Тобто, я бачу і розумію, про що було написано мною декілька років тому. Така от містика, - каже вокаліст.
Тексти до всіх пісень пише Олександр Банашко. Але музику учасники гурту творять разом. Так, кажуть, цікавіше.
В одному з попередніх інтерв’ю Олександр Банашко вже наголошував на тому, що він не поспішає із записом нового альбому. Платівка повинна бути максимально якісною, аби потім, послухавши її років за десять, учасникам гурту не було соромно, щоб вони знали, що у 2014 році зробили все по-максимуму і ні про що не жалкували.
- Запис платівки відбувався на студіях у місті Хмельницькому та у Івано-Франківську. Радує, що нам це вдалося досягти високого рівня звучання і максимально якісного запису, - каже співак. - Незрозумілим фактом було те, що нам постійно щось заважало нормально працювати в студії. Постійно були якісь перешкоди, навіть в елементарних ситуаціях. Неначе хтось випробовував нас. Але це все позаду. Альбом скоро побачить світ. Круто! Для нас це занадто важлива подія, і ми хочемо розділити її з усіма друзями та шанувальниками, – каже Олександр Банашко.
На підтримку нового альбому колектив планує дати ряд концертів. Буде це тур містами України чи виступи у Хмельницькому, наразі невідомо.
- Найближчим часом ми виступатимемо на тернопільському фестивалі «Файне місто», який стартує 12 липня. Про інші фестивалі зможемо повідомити згодом, - каже співак.

Рок-гурт «Безодня» – це:
Олександр Банашко – вокал, гітара
Володимир Домбровський – барабани
Микола Тимченко – бас
Сергій Костюк – гітара

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    правильно "СВ-Клуб", а не клуб "СВ"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up