Губернатор у відрядженні — хмельничани створили дві громадських ради

Губернатор у відрядженні — хмельничани створили дві громадських ради
Вчора, 27 січня 2011 року у приміщенні Будинку рад два рази відбулися установчі збори з формування нового складу Громадської ради при облдержадміністрації.

За словами правозахисника Любомира Михальця, установчі збори попередньо призначили на 11:00, про що було оголошено на сайті облдержадміністрації. Проте, згодом час зборів перенесли на 9-ту ранку, не повідомивши про це частину зареєстрованих активістів.


- Ми вважаємо, що відповідальні за це начальник управління внутрішньої політики Валентина Моїсеєнко і голова минулої Громадської ради Юрій Резніков, - каже Любомир Михалець. - Навіть після 10:00 на офіційному сайті облдержадміністрації висіла інформація про те, що збори відбудуться об 11-тій.


- Ми дзвонили до голови ініціативної групи Юрія Резнікова, в нього телефон не відповідає. Відповіді з управління внутрішньої політики теж немає, - каже Олександр Фортельний, активіст громадської організації «Фундація регіональних ініціатив». - Ми прийшли на 11 годину, чекали до 12-ї в холі, оскільки кабінет був зачинений.

Відео дня
style="text-align: justify;">

Проте згодом збори представників громадськості все ж відбулись. До складу новообраної Громадської ради увійшли 22 представники громадських організацій, з них лише дві молодіжні.


За підсумками зборів до нового складу Громадської ради, які відбулись раніше, увійшли представники 18 організацій - профспілкових, ветеранських, молодіжних, правозахисних, соціальних, екологічних, культурологічних. Головою Громадської ради обрали очільника Хмельницької обласної організації Українського товариства охорони природи Юрія Резнікова. Обрано також заступників голови Громадської ради.


Нагадаємо, згідно з законодавством склад Громадської ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі громадської ради та внесені інститутами громадянського суспільства. Кількісний склад громадської ради визначається установчими зборами. Строк повноважень складу громадської ради - два роки.


Наразі представники і перших, і других зборів чекають на затвердження і визнання зборів легітимними губернатором області Василем Ядухою, який перебуває у відрядженні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    9rmxVW abuikzqlvybw, [url=http://uiuxjpyftysf.com/]uiuxjpyftysf[/url], [link=http://voasdesubqju.com/]voasdesubqju[/link], http://nfldgrbwcbuz.com/
  • Anonymous

    Я взагалі не розумію чого підняли бучу то. Ніби та громадська рада реально на щось впливає. Чи її члени хоч щось можуть і будуть робити. То ж лише для галочки робиться, ту раду навіть повноцінним коритом, з якого можна чогось нахватати не назвеш. А вони все одно за неї бьються. Я нічого крім банального бажання ну хоч якось влади, хоча б її ілюзії не бачу.
  • Anonymous

    Улыбаюсь, как говорил Геббельс, чем циничнее ложь. тем люди больше в нее верят, никогда Михалец не защищал клуб "Токио", скорее наоборот)))

    Anonymous reply Anonymous

    И на выборах продвигал ставленника от группировки из клуба Токио
  • Anonymous

    Любомир Михалец это не правозащитник, а баблозащитник. Защищает интересы местного криминалитета из клуба Токио. Ужас если такие люди хотят представлять общественность
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up