Цьогоріч кожен дев’ятий хмельницький одинадцятикласник закінчує школу із золотою медаллю

  • User
Цьогоріч кожен дев’ятий хмельницький одинадцятикласник закінчує школу із золотою медаллю
30 травня останній дзвоник прозвучить востаннє для 2294 дев’ятикласників та 1649 одинадцятикласників міста. 182 учні закінчують школу з золотими медалями і 33 учні отримають срібні медалі.

- Найбільшу кількість медалістів випускають ліцей №17, гімназія №1, технологічний багатопрофільний ліцей, колегіум, гімназія №2. Це інноваційні заклади, де створені умови для навчання обдарованих дітей, там дітей приймають на конкурсній основі та йде відбір таких дітей до таких закладів, тому вони показують такі високі результати, - каже заступник начальника міського управління освіти Тетяна Дупляк.

Загалом, у 41-му загальноосвітньому навчальному закладі міста 30-го травня останній дзвоник прозвучить для 26760 школярів. Певажній більшості з них останній дзвоник сповістить про те, що розпочинається чудова пора літніх канікул, коли вони повинні оздоровитися, набратися нових сил і з 1 вересня вони знову сісти за шкільні парти.

Цьогоріч випускники досягли суттєвих успіхів у навчанні, особливо одинадцятикласники. Значна частина сьогоднішніх випускників принесли перемоги з всеукраїнських олімпіад та Малої академії наук. Вони, переважно, зі шкіл, які навчили найбільшу кількість медалістів.

Відео дня

- Цьогоріч наші учні посіли перше і третє місця у Малій академії наук на всеукраїнському рівні з фізики. Четверо учнів посіли призові місця на всеукраїнських олімпіадах з фізики, економіки та правознавства. Серед 72-х випускників у нас 20 «золотих» і 3 «срібних» медалісти. Таких результатів за 23 роки існування навчального закладу нам вдалося досягти, не маючи, можливо, найкращої матеріальної бази, проте у нас є один з найкращих кадрових потенціалів. Нашою головною метою є пошук і відбір здібних дітей та розвиток їх до талановитих, - каже директор гімназії № 1 Павло Красицький.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    Исходите желчью господа. Лицей № 17 в 2013 году имеет самый высокий рейтинг по ЗНО в Хмельницкой области. За это и другие заслуги коллектив лицея награжден орденом Трудовой славы, Академик Патон вручил Серебряную сову на Золотой фортуне.Коллектив в этом году внесен в книгу -Найкращі заклади освіти України. А дети в этой школе самые лучшие-элита и гордость страны.
  • Anonymous

    Заканчивал 17 лицей в 1999 году, на весь класс было всего 3 серебряных медалиста, ни одного золотого. Брали эти медали можно сказать потом и кровью . И все нашли себя, кто в бизнесе, кто на госслужбе. Сейчас, увы, все изменилось ...
  • Anonymous

    Пани дупляк и ей подобные, должны относиться к врагам Украинского образования, т.к. продавая золотые медали и наживаясь на этом, они порождают специалистов, которые оказываются в сфере обслуживания, на низком уровне. 80% медалистов и красно дипломников оказываются не уделом. Особенно это касается медицины и образования.
  • Anonymous

    Шановні випускники, не тіште себе думкую, що медаль- це ваш козир у виш. Там не звертають уваги на медалі, грамоти та ін. заохочувальні у школі нашгороди. У вишах занння- первинні,і не важливо ,хто ти- "медаліст чи "середнячок".(конкретно говорила про КПІ).
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up