На дорогах Хмельницького щороку гине все більше людей (ІНФОГРАФІКА)

Кілька дорожно-транспортних пригод з великою кількістю жертв, в тому числі за участі автобусів, побільшало. Цього року на дорогах Хмельницького загинуло 8 пішоходів. Найбільше смертельних аварій сталося на вулиці Рибалка.

За даними Державтоінспекції у місті Хмельницькому,  лише за шість місяців на вулиці Рибалка сталося 5 ДТП, в яких загинуло троє осіб. Перша дорожньо-транспортна пригода  на цій вулиці була16 січня на нерегульованому пішохідному переході. 64-річний водій автомобіля «Фольксваген Пасат» збив 21-річну дівчину.

 Наступна смертельна аварія сталася   на зупинці громадського транспорту «Хмельницьклегпром» у березні . За кермом іномарки був 28-річний, який втік з місця події. Він вилетів на зупинку та на смерть   збив чоловіка.

Ще одна аварія з плачевними наслідками сталася у квітні на перехресті   вулиць Рибалка та Зарічанської.  Водій маршрутного таксі  наїхав на пішохода – 61-річну жінку. Від отриманих травм жінка загинула на місці ще до приїзду «швидкої».

Відео дня

-   За аналогічний період минулого року на Рибалко сталося три аварії, в якій загинув один пішохід і троє людей отримали тілесні ушкодження. Цього року на цій вулиці побільшало аварій та кількість постраждалих, – каже старший інспектор Державтоінспекції у Хмельницькому Андрій Прокопенко. – Всього за 6 місяців цього року на дорогах загинуло вісім пішоходів, коли за аналогічний період минулого року не зафіксовано жодних смертельних аварій. Дорожньо-транспортних пригод  також побільшало. За півроку сталося на 71 ДТП більше, ніж за шість місяців минулого року.

Порівняльна статистика ДТП за перше півріччя 2014 року  та за аналогічний період 2013 року (наведіть курсор на зелені кружечки).  

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Гість

    Не забувайте про пішоходів, які самі не дотримуються правил дорожнього руху. Так на-приклад біля Філармонії в сторону Космосу - навіть не дивляться яке світло при переході а бубульки взагалі скоро ставитимуть свої кошики на проїзджій частині(
  • aph

    Та як же не побільшає? Культура поведінки на дорозі в Хмельницькому жахлива. На світлофорі на жовтий колір починають сигналити: "чого ще стоїш?", на наземному переході не пропускають пішоходів. Сьогодні підвозив жінку, так вона мене запитала звідкіля приїхав, бо пропустив пішохода,
  • Настя

    Щось про Червонюка забули згадати. Чи коли він збив пішохода?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up