У Хмельницькому директора однієї з шкіл звільнили депутати

У Хмельницькому директора однієї з шкіл звільнили депутати
Батьківський та трудовий колектив спеціалізованої школи №8 не знаходили спільної мови з директором навчального закладу. Поставити остаточну крапку у конфлікті змогли депутати.

На 48-й сесії міської ради депутатами розглядалося звернення трудового та батьківського колективу спеціалізованої школи №8 щодо подальшої роботи на посаді директора школи Галини Халатурник. На сесію були запрошені сторони конфлікту. З’явилися всі, окрім директора.

-Галина Халатурник була призначена на посаду в серпні 2013 року, за два місяці вона не змогла знайти особистісний контакт з педколективом та батьками, - розповів у сесійній залі голова постійної комісії з гуманітарних питань Дмитро Шевченко. - Відповідно через два місці була звільнена з деякими порушеннями трудового законодавства. Вона подала в суд, який виграла. В понеділок поновлена на своїй посаді директора школи №8. Трудовий колектив та батьки звернулися до міської ради, аби винести на сесію питання про розірвання контракту згідно чинного законодавства з директором спеціалізованої загальноосвітньої школи №8.

Депутати проголосували за розірвання контракту з Галиною Халатурник.

Відео дня

-Дуже прикро, про восьму школу ми багато років чули найкраще, - сказала депутат міської ради Світлана Мельник. –Дійсно, високопрофесійний педагогічний колектив і звичайно давали доволі високий відсоток знань. Сьогодні такий довгий період не зрозуміло чому така ситуація у школі.  В майбутньому досить виважено, розумно і  з багатьма критеріями потрібно підходити до вибору керівників навчальних закладів.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    "Адвокати" обявилися.

    Хай спитають хто плотив кредит за авто для зятя  Марії Савівни?

    Звідки вона брала кошти? Невже з/п вчительки дозволяє?



    Рівень знань учнів який? не рівень і показник по оцінках!!!!

    а саме реальний рівень знань? спитайте учнів-продльонщиків як вони "виконують" домашні завдання? спитайте у них і вони вам багато чого розкажуть.

    Те що діти ніби-то вчаться (а як же можна назвати навчанням переписування з дошки готового домашнього завдання) - не означає що вона їм підходить.

    Їй необхідні не діти, а кошти батьків цих дітей, а вона знає і уміє як сказати, як заманити, постійно плаче, як їй важко, яка вона негодна, набиваючи собі ціну, полюбляє подаруночки, золоті прикраси, тощо.

    а вона взамін - обмови, сплетні, розпалювання ворожнечі в класі, капання на свідомість, підмовляння ;(
  • Анонім

    Дочка - директор, а її мати - вичтелька молодших класів, пенсіонерка, яка не хоче щоб її звільняли. А дочка-директор - то "криша" для неї.

    Методи роботи - це гарні оцінки учнів, а не знання учнів.

    Все поставлено на такий конвеєр - учні, які ходять на продльонку, під керівництвом учительки-пенсіонерки, (звісно батьки плотять певну суму за таку послугу), завжди отримують вищі оцінки. Вона робить з ними домашнє завдання, тим самим позбавляє батьків клопоту і головної болі.

    Але суть псевдо "виконання домашніх завдань" зводиться до того, що вона пише на дошці готове виконане домашнє завдання, учні його переписують, а потім гарні оцінки їм проставлені. Хто не плотить, і не ходить на продльонку - гарних оцінок не матиме, як би дитина не старалася.

    До уваги міськно, перевірте рівень знань учнів цієї вчительки. Діти-продьонщики знання мають дуже низького рівня.

    Ісаєва Оксана reply Анонім

    Я думаю потрібно перевірити рівень знань тих вчителі які тут накогось пишуть під Анонім. Виникає думка, що цієї перевірки ви можете і непройти. А якщо діти вчаться значить тідям і батькам вона підходить і не вам судити. А про конвеєр - це ви напевно про себе. Думаєте сховались за Анонім ? Поважайте себе і не буде до вас питань стосовно вашої матні. )))
  • PAL

    Всех скандальных чиновников надо увольнять. Не можешь ср...ть, не мучай ж...у. Родственников в таких заведениях не должно быть. Всех совдеповских пенсионеров, учителей на "заслуженный" отдых. Такие учителя выпускают безграмотных и мало знающих, не совсем воспитанных выпускников. Я не знаю таких людей, которым бы не надоели поборы. Надоели учителя, которые за деньги сделают из вашего ребенка " вундеркинда.", а в итоге полный ноль. Короче, надоело это "бесплатное" образование и директора крохоборы.
  • Anonymous

    Директор напевно не давала вчителям займатись корупцією, а батькам купувати оцінки, дипломи своїм дітям. Так вони вирішили об'єднатись та позбутись такого директора.

    Анонім reply Anonymous

    Ха! Ви не вчилися у 17 ліцеї- а значить,і не бачили справжньої корупції із "листами щастя" до батьків, купівлею атестатів з "договорнякамі" директорки і завуча!ви можете уявити ,щоб в одному випускному класі було 15! "медалістів?!Було таке в 17 ліцеї, та й не в одному класі!

    Anonymous reply Анонім

    Ну правильно. Напевно таке було до цього директора, яка прикрити це все хотіла. Чи при цьому директору?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up