Посеред ночі «Спецкомунтранс» стріляв по собакам? (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Посеред ночі «Спецкомунтранс» стріляв по собакам? (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
У Хмельницькому о першій годині ночі працівники комунального підприємства «Спецкомунтранс» відстрілювали бродячих собак. Про це заявили у організації захисту тварин «Врятуй життя».

- Наші волонтери прийшли на повідомлення, що по Пушкіна лежить поранений собака, якому потрібна допомога, - каже заступник голови громадської організації захисту тварин «Врятуй життя» Олена Голубнича. - Знайшли бідолагу - побігли до аптеки за ліками. Повертаючись, побачили, як їде білий бус з номерами «Спецкомунтрансу», звідти висовується пика з гвинтівкою і починає стріляти по собаці. Дівчата кинулися на захист, кулі летіли у кількох метрах від них. Це жах! Зрнку ми передзвонили до «Спецкомунтрансу», вони кажуть - ви що, такого не було! Скільки може це продовжуватися? Сьогодні вбивають собак, а наступного разу стрілятимуть по нас.


Журналісти газети «ВСІМ» вже займаються вивченням питання. За подробицями справи слідкуйте на сайті vsim.ua.


Якщо Ви стали свідком події, звертайтеся до редакції газети «ВСІМ» за телефоном 78-98-38. Будемо вдячні за будь-яку інформацію.

Відео дня

ОНОВЛЕНО
У «Спецкомунтрансі» ситуацію прокоментувати наразі не можуть, оскільки директор знаходиться в управлінні житлово-комунального господарства. Нам сказали зателефонувати о 12 годині.


Слідкуйте за оновленнями на сайті.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній) 12:28 На фронті загинув працівник «Хмельницькводоканалу» Михайло Василишин 11:22 У Хмельницькому районі зіткнулись трактор і «BMW». Є постраждалий play_circle_filled Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 10:19 Смертельна ДТП на Хмельниччині: чоловік випав з мотоблоку 09:31 У Хмельницькому районі засудили «закладчицю» з Полтавщини 20:55 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Наймолодшому було 20 20:09 Хто зможе отримати «бронь» за новим законом про мобілізацію 19:37 Родинам полеглих на війні захисників із Хмельниччини вручили державні нагороди 19:14 Лікар до 30: інтерв’ю із ревматологом Дар’єю Голованчук photo_camera 18:41 У міськраді провели засідання виконкому. Які результати? 18:02 Залишилася дружина та донька: у Хмельницькому попрощалися із Героєм Віктором Марценюком photo_camera 17:27 Ціни на квартири у Хмельницькому та зміни за рік (ІНФОГРАФІКА) 17:03 Московський піп з Хмельниччини постане перед судом за підтримку агресії росії 16:34 На Хмельниччині зіткнулися легковик і трактор: водія авто затиснуло в салоні 16:33 «Батьківщина» проти чергового збільшення ціни на електроенергію (пресслужба ВО «Батьківщина») 16:06 Йому було 18. Хмельницький прощатиметься з «азовцем» Павлом Фостиком photo_camera 15:31 «Укрпошта» продаватиме на аукціонах посилки, які не забрали за пів року 14:55 У Хмельницькій АЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up