Повідомлення про замінування ХНУ виявилося хибним

Повідомлення про замінування ХНУ виявилося хибним
Вдруге протягом дня поліцейських ввели в оману, повідомивши про наявність вибухівки у приміщеннях хмельницьких вишів.

Декілька годин правоохоронці шукали факти, які підтвердили замінування 3 корпусу Хмельницького національного університету. Повідомлення від невідомого надійшло до Сall-центру поліції о 13:30. Та, як і у випадку із прикордонною академією, вибухівки не було знайдено.

В поліції вирішують питання про внесення до реєстру справи щодо факту «замінування» ХНУ за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України « Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками». Про це «ВСІМ» повідомила речник міського відділу поліції Катерина Терещенко. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу карається штрафом від 850 до 1700 гривень або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до' трьох років.

Викладачі університету у розмові із правоохоронцями припустили, що дане повідомлення про замінування, можливо, вирішили надіслати з метою зірвати вибори ректора ХНУ, які проходили сьогодні, 29 грудня. Голосування завершилося о 15:00. Підрахунок голосів триває. Хто стан очільником хмельницького вишу ви зможете дізнатися слідкуючи за оновленнями разом із "ВСІМ".

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera 18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up