Все для будівництва та ремонту: огляд магазинів та послуг Хмельницького

Все для будівництва та ремонту: огляд магазинів та послуг Хмельницького

Будівництво та ремонт - це завжди велике завдання, яке потребує уваги до деталей та багато часу. Від вибору матеріалів до пошуку професіоналів, які можуть здійснити ремонтні роботи - кожен етап потребує детального планування та вивчення інформації. Саме тому, ми підготували огляд магазинів та послуг з будівництва та ремонту, щоб допомогти Вам знайти все необхідне. Якщо Ви шукаєте якісні рішення для Вашого будівництва або ремонту, то цей огляд буде корисним для Вас.

#партнерський проєкт

Зміст


БудШок

Будівельний магазин БудШок у Хмельницькому працює на ринку будівельних матеріалів вже 5 років. В магазині представлені усі новинки будівельних матеріалів.

БудШок є регіональним представником кампанії Sika Україна, що гарантує якість та надійність продукції.

Будівельний магазин БудШок пропонує повний комплекс матеріалів для вкладення плитки та для гіпсокартонних робіт, що включає в себе як основні матеріали, так і допоміжні, які допоможуть забезпечити професійний результат.

БудШок - будівельні матеріали від фундаменту до оздоблення:

  • шпаклівки
  • електричні матеріали (люстри, вимикачі та інше)
  • фарби та тонування
  • вхідні та міжкімнатні двері
  • плінтуса
  • вінілові підлоги SPC
  • ламінат
  • кварц вініл
  • HPL панелі
  • стінові рейки
  • терасна дошка та всі матеріали для штучних робіт

Важливо відзначити, що магазин БудШок пропонує не тільки матеріали, а й професійну консультацію від фахівців, які завжди готові допомогти з підбором потрібних матеріалів та надати рекомендації щодо їх використання.

Адреса: вул. Садова, 5/1 (мікрорайон Озерна)
Контакти: 097 106 53 16
Графік роботи: ПН-ПТ 08:30-19:00
СБ-НД 09:00-17:00
Facebook


Склад-магазин АКВА-ДІМ

Спеціалізований склад-магазин сантехніки та теплотехніки АКВА-ДІМ у Хмельницькому - професійна торгова компанія, діяльністю якої є оптово-роздрібна торгівля для систем опалення та водопостачання.

Склад-магазин компанії є надійним партнером для клієнтів та постачальників.

Компанія АКВА-ДІМ має широкий асортимент товарів, завдяки постійному доповненню його за рахунок партнерських відносин з заводами-виробниками. При цьому, фахівці компанії із закупівель беруть за основу якість виробленого обладнання та його надійну експлуатацію в будь-яких умовах.

АКВА-ДІМ пропонує своїм клієнтам швидку доставку, низькі ціни, гарантію на всі товари, відмінне обслуговування та надійних постачальників. Також, клієнти можуть скористатися картами постійних клієнтів, програмою лояльності та отримати сезонні знижки.

Усі товари, що продаються в магазині АКВА-ДІМ, сертифіковані та забезпечені фірмовою гарантією фірм-виробників.

Усі ці переваги роблять компанію АКВА-ДІ" одним з лідерів у сфері продажу сантехніки та теплотехніки у Хмельницькому та його області. Вони завжди раді допомогти з вибором необхідного обладнання та готові надати професійну консультацію в будь-який час.

Адреса: Старокостянтинівське шосе, 14/1
Контакти: 097 786 06 95
Сайт: akvadim.com.ua


Тепла підлога Comfort Heat

Комфортне опалення може бути економним?!

Саме так. Алгоритм простий – система «тепла підлога» плюс сучасний терморегулятор. Економія досягається за рахунок декількох чинників. По-перше, обігрів приміщення за допомогою теплої підлоги дає можливість понизити комфортну температуру повітря в кімнаті на 2-3 градуси (що дає економію енергоресурсів у 10-15%), по-друге - робота нагрівальної системи за розкладом (зниження температури у разі відсутності мешканців) і можливість дистанційного керування (це ще 15-30%), а також економія житлового простору, який зазвичай  займають елементи традиційних систем і відсутність затрат на обслуговування електричної системи «тепла підлога».

В асортименті продукції торгівельної марки Comfort Heat є високоякісний тонкий нагрівальний кабель і інтелектуальні терморегулятори Comfort Touch, які керують нагрівальною системою враховуючи погодні умови і ритм життя мешканців. Для прихильників сучасного стилю є терморегулятори Comfort Touch Black у чорному кольорі «матовий графіт», а Сomfort Touch Wi-Fi дозволяє дистанційно контролювати вашу систему обігріву.

Адреса: вул. Зарічанська, 3А, магазин "Екоальт"
Контакти: 067 306 56 56
Сайт: comfortheat.km.ua
Facebook


Теплі підлоги DEVI

Вже 80 років DEVI Electric Heating створює технології електрообігріву, що є важливою і непомітною складовою багатьох звичних нам речей.

Технологія електричних нагрівальних кабелів DEVI широко застосовується взимку для захисту від снігу, ожеледі та морозу у зовнішніх системах сніготанення та антизледеніння, що гарантує безпеку транспорту та людей на відкритому повітрі в зимовий період. Саме ці непомітні оку технології DEVI створюють для вас затишок та комфорт у вашій оселі.

Системи електричного кабельного обігріву DEVI забезпечують комфортну температуру в приміщенні — вдома, в офісі, в майстерні, спортивному залі або складському приміщенні - практично в будь-якому місці, де потрібне комфортне тепло. Не менш важливий той факт, що система підігріву підлоги DEVI може бути встановлена в усіх типах підлогового покриття — як у новій бетонній або дерев’яній підлозі, так і відремонтованій підлозі.

Система сніготанення для дахів і дахових жолобів може застосовуватися практично для будь-якого типу дахових конструкцій, щоб запобігти накопиченню талої води в дахових жолобах і зменшити пошкодження конструкцій, як-от замерзлі фасади і дахи. Типові сфери застосування — дахові конструкції, водостічні жолоби, водостічні труби, пласкі дахи й водостічні жолоби.

Адреса: вул. Зарічанська, 22/1
Контакти: 067 461 36 30
Сайт: aleko-d.km.ua
Facebook


Магазин інструментів Лукʼянів Двір

Магазин «LDVIR» спеціалізується на продажі професійного та побутового інструменту. Завдяки великому вибору товарів, клієнти мають змогу знайти все необхідне для будівництва, ремонту та садівництва. Асортимент магазину охоплює електроінструмент, ручний інструмент, пневматичний інструмент, товари для саду, мийки високого тиску, автотовари, товари для відпочинку й туризму, засоби індивідуального захисту, генератори, акумулятори й батарейки, теплові гармати, будівельне обладнання, зварювальні апарати, мастильні матеріали, пускозарядні пристрої та інші товари.

У магазині є демонстраційний зал площею до 400м², де клієнти можуть особисто ознайомитись з товарами та протестувати їх перед покупкою. Крім того, магазин надає висококваліфіковану допомогу вибору інструменту. Компанія пропонує вигідні системи знижок, а також дозволяє взяти необхідні інструменти напрокат.

Надаються супутні послуги, зокрема заточування пильних дисків і фрез, реставрація алмазних коронок тощо. Крім того, магазин регулярно проводить виставки та випробування продукції на власній території, що дозволяє клієнтам особисто оцінити товар перед покупкою.

Адреса: вул. Вінницька, 1/9
Контакти: 067 997 97 65
Сайт: ldvir.com.ua
Facebook Instagram


Електротехніка – мережа магазинів світла та електротоварів

Меража магазинів "Електротехніка" є провідними постачальниками електротехнічної продукції у Хмельницькому. Компанія заснована 20 років тому, пропонує широкий асортимент електротехнічних товарів для побутового та промислового використання.

У магазинах "Електротехніка" можна знайти кабель-провід, автоматику та щитове обладнання, гофру, кабельні канали, лічильники світла, стабілізатори напруги, акумулятори, розетки і вимикачі від провідних виробників. Також в магазинах пропонується led-освітлення, світильники та люстри європейського та вітчизняного виробництва, точкові світильники, система "тепла підлога" та все для електромонтажу.

Однією з переваг магазинів "Електротехніка" є те, що вони пропонують якісну продукцію від провідних фірм. Вся продукція є в наявності. Крім того, компанія, маючи 20 річний  досвід, надає професійну консультацію, щоб допомогти клієнтам зробити правильний вибір. Діє гнучка система знимжок.

Усі ці переваги роблять магазини "Електротехніка" надійним та професійним постачальником електротехнічної продукції у Хмельницькому.

Мережа магазинів світла та електротоварів запрошує до співпраці дизайнерів, архітекторів та монтажні фірми.

Адреса: вул. Панаса Мирного, 16/1,  ЖК Амстердам
Контакти: 067 010 42 24
Адреса: вул. Зарічанська, 8/4
Контакти: 098 94 24 224
Facebook Instagram


Будівельний магазин Фасад

Будівельний магазин Фасад у Хмельницькому є одним з найпопулярніших магазинів будівельних матеріалів в регіоні. Завдяки широкому асортиментному ряду та приємним цінам, магазин є надійним партнером для будівельних компаній, майстрів-ремонтників та просто приватних осіб, які займаються ремонтом власного житла.

Магазин пропонує продаж будівельних матеріалів як гуртом, так і в роздріб. Також він є офіційним представником відомих виробників будівельних матеріалів, таких як ТОВ «Кнауф Гіпс Київ», ТОВ «Мефферт Ганза Фарбен», ТОВ «Альта-Профіль», ТМ "Тібіліт", ТОВ «Фомальгаут-Полімін», ТОВ «Кнауф Інсуленшн Україна», що гарантує якість та надійність продукції.

Асортимент будівельних матеріалів магазину «Фасад» налічує безліч різноманітних товарів. Серед них:

  • будівельно-оздоблювальні матеріали: 
    • керамічна плитка (зовнішня, внутрішня, морозостійка) — Україна, Іспанія, Італія, Чехія, Польща;
    • будівельні суміші, ґрунтовки, цементно-вапняні суміші ТМ «бауміт», «Полірем», «Полімін», «KNAUF», «Rigips»;Тібіліт",
    • клей;
    • гіпсокартон та супутні матеріали;
    • пінопласт, мінвата та інші матеріали для утеплення;
    • пластикова вагонка;
    • сайдинг «Альта-Профіль» (канадсько-українське виробництво);
    • вододисперсійні фарби  «Дюфа», призма 
    • підвісні стелі;
    • полікарбонат;
    • зовнішні та внутрішні пластикові підвіконня;
    • ламіновані підлоги (ламінат);
    • пластикові водостоки;
    • металочерепиця та профнастил;
    • оздоблювальні матеріали для фасадів «Дюфа»,  «Полімін»;
  • інструменти (будівельні малярні, столярні і слюсарні);
  • дзеркальні світильники для підвісних стель;
  • міжкімнатні двері з ДВП;
  • лакофарбова продукція в асортименті;
  • сантехніка.

 

Також у магазині діє центр тонування, що пропонує послуги тонування фарб та штукатурок.

Будівельний магазин «Фасад» пропонує можливість доставки товарів (за домовленістю).

Адреса: вул. Зарічанська, 40
проспект Миру, 100/3
Контакти: 0382 710 071097 577 93 96


Читайте також:

Надійний захист: охоронні фірми, системи відеонагляду та сигналізації у Хмельницькому

Сервіс, якому можна довіряти: кращі СТО та автомагазини Хмельницького

Як зекономити час та нерви: клінінгові компанії та хімчистки зроблять усе замість вас

keyboard_arrow_up