Юнак, який на смерть збив пішохода у Хмельницькому, у лікарні(ОНОВЛЕНО)

Юнак, який на смерть збив пішохода у Хмельницькому, у лікарні(ОНОВЛЕНО)
19-річного Дмитра Червонюка забрали у лікарню. Що сталося з хлопцем і який у нього діагноз – невідомо. Також не ясно, чи був водій п’яний, висновків експертизи ще нема.

У міліції кажуть, що справу контролюють та доведуть до логічного кінця.

- Є відео з відеореєстратора та свідки події, - каже начальник Хмельницького міського відділу міліції Василь Птащук. – Запевняю, що справа дійде до суду. Кримінальне провадження було відкрите відразу. Призначений цілий ряд експертиз.  

Відео дня
> Журналісти газети «ВСІМ» зв’язалися з батьком Дмитра Олегом Червонюком. Чоловік відмовився коментувати стан здоров’я сина.

-  Я би знаєте, що хтів, коли трапиться горе у вашій сім’ї, до вас ніхто не телефонував. Дякую, - відповів журналісту по телефону Олег Червонюк.  

Нагадаємо, 26-річного хмельничанина збив водій «Toyota» на пішохідному переході в ніч з 20 на 21 сепня. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (49)
  • Anonymous

    а ты походу за него мазу тянеш
  • Anonymous

    Є два варіанти розвитку цих подій: 1). Батьки загиблого домовляються про компенсацію (100-200 тисяч гривень, доларів, євро неважливо) + Покращення матеріального стану - Осудність з боку людей. 2). Батьки вимагають покарати вбивцю. + Підтримка і співчуття у людей. - Потрачені кошти, здоров'я, нерви; Вбивця на свободі, справа закрита. Як насправді закриють цю справу: Доки лікарі тягають кота за хвоста, прийде у гості вересень місяць і поїде вбивця вчитися в університет у Німеччині. Так і закінчиться ця справа про вбивство.
  • Anonymous

  • Anonymous

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up