На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО)

На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО)
Тут і далі — фото «Суспільного»
  • Через аварію рух транспорту був ускладений.

У Хмельницькому на перехресті Кам'янецької та Староміської (біля ТЦ «Юність») сталася аварія за участі тролейбуса та вантажного мікроавтобуса. Подія відбулася вранці сьогодні, 30 квітня. Про це у своєму Telegram-каналі повідомляє «Суспільне». За інформацією видання, на ділянці був ускладнений рух.

З опублікованих фото видно, що тролейбус та мікроавтобус зіткнулися передньою правою та передньою лівою частинами відповідно. Судячи з розташування транспортних засобів, тролейбус повертав зі Староміської на Кам'янецьку у бік центру, мікроавтобус їхав з боку Виставки у бік центру.

Під час підготовки цієї новини журналіст vsim.ua звертався до управління патрульної поліції з приводу деталей про ДТП, але інформацію там поки що не надали. Слідкуйте за оновленнями.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Руслан Ковальчук

    без змін у ПДР про переваги пасажирського транспорту така ахінея буде все частіше і частіше! Авто купляють всі кому заманеться, а навиків водіння - приватні автошколи не надають в повному обсязі. При здачі на права - суцільна корупція! Проїзд вулицями Проскурова - тема взагалі космос! Не розраховані вони на такий потік авто та коли кожен житель рахує що він має паркуватись лише там де йому зручно, а міський транспорт лише для пенсій _ гріш ціна нашій владі - без базару!!!
  • Читач38

    Тролейбуси ЗАВЖДИ мусять чекати коли звільниться місце щоб під'їхати на зупинку.а ті бусики як мухи,підрізають,обганяють,стоять не пропускаючи.не позавідуєш водіям тролейбусів.
  • Зоя Кутасевич

    Чому усі винуватять водія тролейбуса? Це ті що лізуть бо спішать дуже як отой бус,у мене була та сама ситуація і суд виправдав,тролейбус мусить закінчити маневр навіть якщо йому уже червоне світло щоб не стояти по середині дороги і як замістили ще у верху є дроти яке називається Переміщення проводів яке проїзджається наказом тролейбуса без струму.А пішоходам теж треба бути обачними
  • Yuriy O. Ermetov

    вчора переходив пішохідний перехід — на зелене світло — а водій тролейбусу навіть не пригальмував і заледве мене не збив )

    NatA reply Yuriy O. Ermetov

    Так і мало бути!

    Водій досить має слідкувати за дорожньою обстановкою,пасажирами в салоні,то їм ще й понапихали терміналів і обілечування((((

keyboard_arrow_up