5 відео Хмельницького в минулому: нова підбірка

5 відео Хмельницького в минулому: нова підбірка
Фото зі спільноти Історія Проскурова. 90-ті роки
  • Прощання з Михайлом та Галиною Чекман. 
  • Перший дзвоник та скандал на речовому ринку.
  • Зібрали нову підбірку відео з минулого Хмельницького.

Сучасне місто відрізняється від того, яким воно було в минулому. Різницю помітно на фото. Так, раніше журналіст vsim.ua підготував для вас низку світлин із порівнянням: минуле/сьогодення. Переглянути їх можна за посиланням в окремому матеріалі - Як змінився Хмельницький за 11 років. Порівнюємо фото.

У січні ми публікували вам підбірку ретро-відео. Такі розмістили на YouTube-каналі Проскурів. До матеріалів увійшли кадри з 1927, 1991, 1994, 1998 й 2000-х років. Переглядайте їх тут.

Тим часом зібрали для вас нову підбірку ретро-відео. Такі опублікували на YouTube-каналі Проскурів та в спільноті Історія Проскурова у Facebook. До неї увійшли кадри з 1997, 2002, 2009, 2010 та 2014 років. Переглядайте далі події з минулого міста.

Відео дня

1. Перший дзвоник у хмельницькій школі №1. 1997 рік.

2. 21 липня 2002 року трагічно загинули в автокатастрофі міський голова Хмельницького - Михайло Чекман і його дружина Галина. Хмельничани прийшли попрощатися.

3 червня 2009 року на Хмельницькому речовому ринку правоохоронці вилучили в однієї з продавчинь кросівки й 12 тисяч гривень. Це спричинило конфлікт продавців і силовиків. 

4. 7 квітня 2010 року у Хмельницькому на вулиці Зарічанській мешканці бойкотували через встановлення стільникових антен на трубі котельні. Міський голова Сергій Мельник вимагав від оператора Астеліт зняти стільникове обладнання з усіх комунальних підприємств міста у місячний термін.

5. 2 липня 2014 року активісти побили тодішнього голову Хмельницької облдержадміністрації Леоніда Пруса. Вони були розгнівані його діяльністю. Прості розмови поступово переросли в штовханину. Далі були бійка, крики та навіть пускання сльозогінного газу. В ході «розбірок» очільнику Хмельницької ОДА Леоніду Прусу порвали піджак.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Volodymyr Chernukh

    Дуже дякую, що відмітили!
  • Читач44

    Хмельницький майже Дубай)

    Читач84 reply Читач44

    ... якби не на вкраденому на (вiд) вiйнi було таке будiвництво

keyboard_arrow_up