Хмельницька область - у четвірці тих, де немає "скотів" серед чиновників та службовців

Хмельницька область - у четвірці тих, де немає "скотів" серед чиновників та службовців
У Інтернеті з"явився сайт з базою нечесних службовців - чиновників та правоохоронців. Називається ресурс "Не бути скотом".

Додати прізвище нечесного службовця на сайт може кожен. Однак, задля того, щоб уникнути необ"єктивності, модератори вимагають підтвердження порушення чиновником своїх обов"язків. 

- Обов'язково вказуйте посилання на джерела, адже без них ми на сайт кейси не ставимо. Якщо ми побачимо актуальність і адекватність наданої вами інформації - скот обовязково з'явиться на сайті після модерації, - йдеться на сайті.

Створення сайту ініційоване об"єднанням "Демократичний альянс". Названий проект на честь пісні білоруського опозиційного гурту "Ляпис Трубецкой" - "Не быць скотам" на вірші поета Янки Купали.

Відео дня
>

Станом на 9 січня 2014 року у базі сайту 151 "скот". У їх числі - судді, прокурори, "тітушки" на чолі з Вадимом Тітушком, правоохоронці та міністр МВС Віталій Захарченко.

Найбільше "порушників закону", на думку користувачів мережі, серед київських службовців - аж 51. А от у Хмельницькій області не зареєстровано жодного "скота". Також, нікого немає в базі у Херсонській, Закарпатській та Сумській областях. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Anonymous

    Дякуюємо тим людям.Але я сам свої права буду захищати.Не треба за мене хвилюватися.І останнє.....РАБИ - ЦЕ ВІВЦІ,ЯКИХ ВЕДУТЬ НА БАЗАРНУ ПЛОЩУ (в народі майдан),І ЦІ РАБИ НАВІТЬ НЕ РОЗУМІЮТЬ ТОГО....ЩО ЇХ ВЕДУТЬ
  • Anonymous

    Гениально
  • Anonymous

    Интересно,а кто уже второй срок у ГОРОДСКОЙ КОРМУШКИ ?
  • Anonymous

    українською - ЩУРІ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up