На Хмельниччині збирають гроші на пам’ятник «Танчику»

На Хмельниччині збирають гроші на пам’ятник «Танчику»
Боєць «Правого сектора» Микола Флерко загинув рік тому у Пісках. Зараз родина загиблого хоче встановити на його честь монумент. Однак грошей не вистачає.
Микола із позивним «Танчик» був воїном ДУК «Правий сектор». Загинув 28 лютого 2015 року, підірвавшись на міні. Поховали бійця у селі Деркачі, що на Старокостянтинівщині. Там живе його мати, тут рідні і планують встановити пам’ятник «Танчику». 
Допомогти зібрати кошти просять усіх небайдужих. Наразі вже є майже 24 тисячі гривень. Бракує ще 11 тисяч. 

- Збором коштів займаюсь я, бо більше нікому, - каже рідна сестра Миколи Катерина Мазурчук. – Пам’ятник буде складатись з трьох плит. Посередині буде портрет мого брата, з іншої сторони – його позивний і намальований танк. У висоту буде трохи більше двох метрів. Все художнє оформлення та обрізка – ручна робота. 
Жінка каже, що пам’ятник хочуть встановити до травня. До збору долучаються чимало небайдужих, друзі та побратими Миколи Флерка. 
Для допомоги: Номер картки Приват-банку: 5168 7572 4735 1085 (Мазурчук Катерина Вікторівна). У разі переказу слід зазначити слово "Танчик". 
Для додаткової інформації: +38 098 88 28 598 – сестра Катерина. 

 

 

Відео дня
div>
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up