«Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара)

«Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара)

«Христос Воскрес!», – кажуть рідні, знайомі та перехожі. «Воістину Воскрес!», – чують у відповідь. Тоді одне одному зичать здоров’я, достатку та миру. 

Свято Великодня – ще один привід, аби берегти віру й тепло всередині. Привід для очищення думок, пасхальної радості та сімейного затишку. Це найважливіше свято у християнському календарі, коли всі згадують воскресіння Христа. Вірять в благодать, милість й сердечний спокій. Бо ж саме цьому вчать усі великі та світлі свята.

З Великоднем хмельничан вітає Іван Гончар. У цей день, каже він, важливо відкрити всі найсвітліші куточки своєї душі. Які, безумовно, є в кожного. Тоді воскресіння Христове стане відголосом втішних думок. Справжніх почуттів. Щирих посмішок та найголовніше – віри, – каже Іван Гончар. Віри у чисте та справжнє життя, яке попри повномасштабну війну продовжує тривати в усіх українців.

Іван Гончар додає: у наші часи слід особливо берегти вогник теплоти всередині. Мовляв, тільки тоді у серцях проростатиме те добро, яке українці передають одне одному з покоління в покоління. Від одного світлого свята до іншого.

Іван Гончар говорить: сім’я – найбільша цінність кожної людини. Саме тому на Великдень варто зібратися з рідними. Обмінятися світлом, теплом, затишком і милосердям. 

Політик зауважує, аби в цей день люди не забували про полеглих воїнів, які поклали своє життя заради вільного майбутнього країни. Також нагадує допомагати армії. Волонтерам. Робити свій внесок задля перемоги. Задля дітей та онуків, які підростатимуть й перехоплюватимуть традиції від старших поколінь. Зокрема – цінувати, пам’ятати, оберігати та дбати. Піклуватися про своїх близьких, не бути байдужим до чужої біди. Саме цього, на думку політика, нас вчать усі світлі свята. Такі, як Великдень. 

keyboard_arrow_up