У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО)

У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО)
Світлини з сайту Хмельницької міської ради
  • У середмісті Хмельницького триває ремонт торгового центру. Про те, що там зробили –розповіли у міській раді.

П’ять місяців тому у Хмельницькому стартував капітальний ремонт торгового центру «Дитячий світ» за фінансування уряду Німеччини.

Про стан ремонту розповіли у пресслужбі міської ради.

Як кажуть у міськраді, за цей час завершили утеплювати та оздоблювати фасад із двору та лівого крила від центрального входу в будівлю.

Відео дня

«Зараз підрядники працюють над правим крилом: обкладають теплоізоляційним матеріалом та шпаклюють. Планують завершити за два тижні. А далі перейдуть до облицювання головного входу в торговельний центр», — повідомили в установі.

За словами преслужби, паралельно майстри працюють на даху — утеплюють покрівлю пінопластом. Загальна площа — майже тисяча метрів квадратних.

«Згодом цю терасу зможуть використовувати як відпочинкову зону», — поділились в управлінні.

Усередині, кажуть, теж триває ремонт. На другому поверсі цього тижня встановили автоматичну систему пожежогасіння. Пояснили, що система повідомляє про загоряння та розприскує воду під час займання.

Торговельну залу облаштували каркасами для скляних перегородок. Вітрини уже доставили, тож будівельники збираються їх встановлювати.

Далі продовжили про сантехнічні роботи. Так, за їхніми словами, сантехніки завершують обладнувати вбиральні на другому поверсі торговельного центру, в тому числі для маломобільних людей.

«Сюди зручно буде дістатися безбар’єрним ліфтом, який уже працює», розповіли у Хмельницькій раді.

У пресслужбі зазначили: станом на початок травня роботи виконані приблизно на 85%. Завершення ремонту заплановане орієнтовно на середину літа.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • 4xish

    Щось я не доганяю, нащо це все?

    Щоб тупо розікрасти гроші через свої компанії.

    Завтра прилетить умовний шахед у розіб'є в хлам. Замість того, щоб робити РЕБ на катіоні, розпилюють ся у повітрі мільйони грошей. Нехай, навіть, і німецьких
  • Читач99

    Дужееее важливий ремонт будівлі торгівельного центру під час війни!  Треба утеплити, бо тепер теплі зими і напевно діти там проживають, бо сказано_ дитячий світ!!!
  • Валерий Златогурский

    Фінансування уряду Німеччини, а яка сума ніде не сказано. Невже той уряд такий марнотрат ???
  • Maksim Maksimovich Marcus

    немає куди бабло списати уроди

keyboard_arrow_up