Через аварію на залізниці у Львові затримуються хмельницькі потяги

Через аварію на залізниці у Львові затримуються хмельницькі потяги
Під Львовом перекинувся та зайнявся вантажний потяг, який перевозив нафтопродукти. Рух залізниці паралізувало – на хмельницький вокзал потяги прибувають з запізненням.

3 травня о 00 год. 25 хв. на перегоні Підбірці – Борщовичі у вантажному поїзді стався схід із залізничної колії десяти вагонів: 2 вагони із щебенем фракційним, 3 пустих коротких вагони, 1 цистерна – бензин А- 92 - 51 тонн, 4 цистерни з дизельним пальним – загальною кількістю 238 тонн. Пальне прибуло в Україну з Білорусії зі станції Барбарово, пункт призначення станція Підзамче.

Цистерна з бензином А – 92 (51 тонна) та одна цистерна з дизельним пальним (54 тонни) внаслідок сходу з колії загорілися. Для ліквідації пожежі було задіяно пожежний поїзд та відбудовчий кран Львівської залізниці і о 02.50 хв. спільно з працівниками МНС пожежу було повністю ліквідовано. По отриманню інформації на місце події виїхали слідчо-оперативні групи та особовий склад транспортної міліції.

Парні патрулі разом з працівниками ВОХОР забезпечували охорону громадського порядку на території аварії. Затримку руху поїздів становила 04.00 години. Рух поїздів в напрямку ст. Здолбунів було організовано через станції: Львів, Підзамче, Стоянів, Сапіжанка, Здолбунів та в зворотному напрямку Тернопіль, Рогатин, Ходорів, Львів.

Відео дня
> Через аварію під Львовом 3 травня був цілком паралізований рух поїздів. Як пояснили на “Укрзалізниці”, проблеми з рухом поїздів того дня були на усій Львівській залізниці, а не лише у Тернополі та Львові.
- О 00.25 на перегоні Підбірці з колії зійшли десять вагонів, - розповідає прес-секретар Львівської залізниці Лілія Криницька. - Чотири цистерни були з дизпаливом, одна — із бензином. Також були два вагони щебеню і три порожніх.


Причину аварії наразі встановлюють. На Львівській залізниці кажуть, що їхньої вини в цьому немає. Несправності виникли у самому потязі.


- Попередня причина - злам бокової рами цистерни із дизельним паливом, що належить Білоруській залізниці, - каже Лілія Криницька. – Вагони ці білоруські. Рік їхнього випуску - 2009-й. Останній ремонт проводили цьогоріч. Сам потяг був скомплектований із різних вагонів. Були і українські, і литовські, і інші.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Коли у 2009 році аварія була на Львівській залізниці - звинувачували казахів, зараз білорусів з литвинами. Тільки завжди все о-кей в господарстві у місцевих вуйків-залізничників
  • Anonymous

    Спирт
  • Anonymous

    эхххх столька бензина пропало(((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up