Біля залізничного вокзалу встановлять зупинку з накриттям за 280 тисяч гривень

Біля залізничного вокзалу встановлять зупинку з накриттям за 280 тисяч гривень

Заїзну «кишеню» на вулиці Шевченка облаштували ще два роки тому. Накриття для пасажирів досі не поставили. Підприємців не залучали. Витратять гроші з бюджету.

Справу розпочали, але довести до ладу поки не можуть. Через ремонтні роботи біля залізничного вокзалу в Хмельницькому часто обмежували рух громадського транспорту. По вулиці Шевченка розширяли дорогу в облаштовували заїзні «кишені». Роботи почалися з 2014 року.

Подбали і про зовнішній вигляд привокзальної площі. Обіцяної реконструкції поки хмельничани не дочекалися. Але набридливих торгових точок тут вже немає. Й на цьому зупинилися.

З одної сторони по вулиці Шевченка зупинку давно облаштували. Знайшовся підприємець, який це профінансував. Зробив він це, встановивши торгову точку. Не знайшли такого для зупинки, яка веде в сторону Ракового. Довелося шукати кошти в бюджеті. На 2016 рік таких передбачено 280 тисяч.

Відео дня

 - Замовили проектно-кошторисну документацію. Кошти в бюджеті передбачені. Якщо все буде добре, то місце з накриттям для пасажирів, що очікують транспорт, організуємо вже до кінця року, - повідомив «ВСІМ» начальник управління ЖКГ хмельницької міськради.

Поки в міській раді обіцяють, що торгових точок на зупинці не буде. Гарантували це «ВСІМ» відразу два керівника.

  • Для чого там ставити торгові точки? Їх на силу прибрали звідти. Ніяких МАФів або чогось іншого там не буде, - заявив начальник управління торгівлі Олександр Панченко.
  • Там буде зупинка європейського зразка. Торгових точок там не буде, - говорить в.о. начальника управління транспорту і зв’язку Сергій Шепурєв.

Якою саме буде зупинка в жодному з управлінь поки не говорять. Готується відповідна документація. Слідкуйте за оновленнями разом із «ВСІМ»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:05 Хмельницька міськрада здає в оренду 12 земельних ділянок. Де та за скільки 09:01 Цієї ночі над Хмельниччиною збивали «Шахеди» 20:45 На Хмельниччині перекриють рух трасою через Дунаївці: як об’їхати 20:03 Прокурори врятували від розорення землі трьох заповідників на Шепетівщині Від читача 11:24 "Інноваційне грудне годування: Ключ до комфорту та здоров'я для мами та малюка" 19:38 У психлікарні в Скаржинцях запланували ремонти на 20,5 мільйона 19:07 «Я тримала його руку до останнього»: історія загиблого у ДТП під Летичевом Віталія Недошивко 18:31 На Хмельниччині у пожежі літньої кухні загинула жінка 18:01 Робота за кордоном і бізнес в Україні. Хмельницькі випускники поділились планами після школи photo_camera 17:18 За працевлаштування людини з інвалідністю роботодавцям Хмельниччини виплатять до 106 тисяч 16:40 Хмельничанка хотіла отримати допомогу від «Дії», натомість втратила всі гроші 16:01 У Хмельницькому затримали водія ВАЗ з підробленими документами 15:16 Прикордонники затримали жителя Хмельниччини, який горами прямував до Румунії 14:34 «Світ на дотик»: історія незрячого подружжя Антона та Вікторії photo_camera 14:04 Повернули тіло після обміну: Хмельниччина втратила воїна Сергія Квятковського 13:40 Куди подіти дитину влітку: огляд дитячих таборів, гуртків та секцій 13:18 На Хмельниччині судили чоловіка, який вночі не впустив додому ексдружину 12:37 Робота у Хмельницькому: є 352 вакансії 12:01 В лікарні помер 24-річний чоловік, якого збив «Volkswagen» біля Летичева 11:12 Хмельницькі піротехніки розміновують Херсонщину (ВІДЕО) play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up