У психлікарні в Скаржинцях запланували ремонти на 20,5 мільйона

У психлікарні в Скаржинцях запланували ремонти на 20,5 мільйона
Приймальне відділення лікарні у Скаржинцях. Фото з архіву редакції
  • У медзакладі минулого року виявляли порушення за результатами відвідування правозахисників.

  • Цьогоріч планують провести ремонти у різних відділеннях.

  • Дізнавайтеся, що саме хочуть робити.

У Хмельницькому обласному закладі з надання психіатричної допомоги запланували зробити ремонти на суму близько 20,5 мільйона гривень. Ця установа відома також як психіатрична лікарня у Скаржинцях. Сума включає ремонти у ряді відділень, а також супутні послуги — проєктування, експертизу та технічний нагляд. Загалом це 41 закупівля, терміном виконання у всіх випадках вказане 31 грудня цього року. Така інформація оприлюднена у системі електронних закупівель «Prozorro».

З усіх закупівель підрядників визначили для 33-х, переважно це виготовлення документації. Відомі підрядники та суми закупівель, де вони перемогли:

  • Відео дня
    /li>

Підрядників у решті восьми закупівлях визначать згодом.

Приватне підприємство «Раддант», яке отримає більшу частину грошей з завершених закупівель, зареєстроване у Хмельницькому в серпні 2010 року. Його основним заняттям є діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах, статутний капітал складає 1000 гривень. Керівником фірми є Віктор Лисенко, засновником та власником — Юрій Антонюк. Такі дані є в аналітичній системі «YouControl».

Додамо, що у листопаді минулого року лікарню в Скаржинцях відвідали правозахисники. Вони перевірили умови перебування пацієнтів у закладі. В результаті виявили ряд порушень, одне з яких — недотримання права на повагу до приватного життя. Це виявлялося, зокрема, у відсутності дверей до палат та кабінок/перегородок між лійками у лазні.

Капітальний ремонт приміщень у відділенні №1

Вартість разом з розробкою проєкту та експертизою оцінюється у 970 094 гривні. Хто виконуватиме ремонт, поки не визначили — триває подання пропозицій від учасників. Технічне завдання передбачає оновлення покриття стін та підлоги керамічною плиткою, монтаж підвісної стелі, заміну пожежної сигналізації, встановлення нових дверей, ремонт санвузла зі встановленням нових підлогових унітазів, душових інсталяцій, водонагрівачів та трубопроводів, а також облаштування нової електромережі та освітлення.

Капітальний ремонт приміщень у відділенні №2

Вартість разом з розробкою проєкту та експертизою оцінюється у 1 950 464 гривні. Хто виконуватиме ремонт, поки не визначили — триває подання пропозицій від учасників. Технічне завдання передбачає оновлення покриття стін та підлоги керамічною плиткою, монтаж підвісної стелі, заміну пожежної сигналізації, встановлення нових дверей, ремонт санвузла зі встановленням нових підлогових унітазів, душових інсталяцій, водонагрівачів та трубопроводів, а також облаштування нової електромережі та освітлення.

Капітальний ремонт приміщень у відділенні №3

Вартість разом з розробкою проєкту та експертизою оцінюється у 1 345 955 гривень. Хто виконуватиме ремонт, поки не визначили — триває подання пропозицій від учасників. Технічне завдання передбачає оновлення покриття стін та підлоги керамічною плиткою, монтаж підвісної стелі, заміну пожежної сигналізації, встановлення нових дверей, ремонт санвузла зі встановленням нових підлогових унітазів, душових інсталяцій, водонагрівачів та трубопроводів, а також облаштування нової електромережі та освітлення.

Капітальний ремонт приміщень у відділенні №4

Вартість разом з розробкою проєкту, експертизою та технічним наглядом оцінюється у 2 462 640 гривень. Виконуватиме ремонт приватне підприємство «Раддант». Технічне завдання передбачає оновлення покриття стін та підлоги керамічною плиткою, монтаж підвісної стелі, ремонт санвузла зі встановленням нових підлогових унітазів та трубопроводів, а також облаштування нової електромережі та освітлення.

Капітальний ремонт приміщень у відділенні №5

Вартість разом з розробкою проєкту та експертизою оцінюється у 851 357 гривень. Хто виконуватиме ремонт, поки не визначили — триває подання пропозицій від учасників. Технічне завдання передбачає оновлення покриття стін та підлоги керамічною плиткою, монтаж підвісної стелі, заміну пожежної сигналізації, встановлення нових дверей, ремонт санвузла зі встановленням нових підлогових унітазів, душових інсталяцій та трубопроводів, а також облаштування нової електромережі та освітлення.

Капітальний ремонт приміщень у відділенні №6

Вартість разом з розробкою проєкту, експертизою та технічним наглядом оцінюється у 2 127 378 гривень. Виконуватиме ремонт приватне підприємство «Раддант». Технічне завдання передбачає оновлення покриття стін та підлоги керамічною плиткою, монтаж підвісної стелі, встановлення нових дверей, ремонт санвузла зі встановленням нових підлогових унітазів та трубопроводів, а також облаштування нової електромережі та освітлення.

Капітальний ремонт приміщень у відділенні №7

Вартість разом з розробкою проєкту та експертизою оцінюється у 1 586 391 гривню. Хто виконуватиме ремонт, поки не визначили — триває подання пропозицій від учасників. Технічне завдання передбачає оновлення покриття стін та підлоги керамічною плиткою, монтаж підвісної стелі, заміну пожежної сигналізації, встановлення нових дверей, ремонт санвузла зі встановленням нових підлогових унітазів, душових інсталяцій, водонагрівачів та трубопроводів, а також облаштування нової електромережі та освітлення.

Капітальний ремонт приміщень у відділенні №8

Вартість разом з розробкою проєкту та експертизою оцінюється у 1 242 051 гривню. Хто виконуватиме ремонт, поки не визначили — триває подання пропозицій від учасників. Технічне завдання передбачає оновлення покриття стін та підлоги керамічною плиткою, монтаж підвісної стелі, заміну пожежної сигналізації, встановлення нових дверей, ремонт санвузла зі встановленням нових підлогових унітазів, душових інсталяцій та трубопроводів, а також облаштування нової електромережі та освітлення.

Капітальний ремонт приміщень у відділенні №9

Вартість разом з розробкою проєкту та експертизою оцінюється у 1 356 660 гривень. Хто виконуватиме ремонт, поки не визначили — триває подання пропозицій від учасників. Технічне завдання передбачає оновлення покриття стін та підлоги керамічною плиткою, монтаж підвісної стелі, заміну пожежної сигналізації, встановлення нових дверей, ремонт санвузла зі встановленням нових підлогових унітазів, душових інсталяцій та трубопроводів, а також облаштування нової електромережі та освітлення.

Капітальний ремонт приміщень у відділенні №10

Вартість разом з розробкою проєкту та експертизою оцінюється у 1 316 524 гривні. Хто виконуватиме ремонт, поки не визначили — триває подання пропозицій від учасників. Технічне завдання передбачає оновлення покриття стін та підлоги керамічною плиткою, монтаж підвісної стелі, заміну пожежної сигналізації, встановлення нових дверей, ремонт санвузла зі встановленням нових підлогових унітазів, душових інсталяцій та трубопроводів, а також облаштування нової електромережі та освітлення.

Капітальний ремонт приміщень у відділенні №12

Вартість разом з розробкою проєкту та експертизою оцінюється у 3 206 243 гривні. Виконуватиме ремонт приватне підприємство «Раддант». Технічне завдання передбачає оновлення покриття стін та підлоги керамічною плиткою, монтаж підвісної стелі, встановлення нових дверей, ремонт санвузла зі встановленням нових підлогових унітазів, душових інсталяцій та трубопроводів, а також облаштування нової електромережі та освітлення.

Капітальний ремонт коридорів 1-го та 5-го поверхів головного корпусу №1

Вартість разом з розробкою проєкту та експертизою оцінюється у 1 869 393 гривні. Виконуватиме ремонт приватне підприємство «Раддант». Технічне завдання передбачає оновлення покриття стін та підлоги керамічною плиткою, монтаж підвісної стелі, встановлення нових дверей, а також облаштування нової електромережі та освітлення.

Заміна частини внутрішніх мереж водопроводу та гарячого водопостачання комплексу будівель закладу (додаткові роботи)

Вартість разом з технічним наглядом оцінюється у 174 989 гривень. Виконуватиме ремонт приватне підприємство «Раддант». Технічне завдання у закупівлі відсутнє.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Інна

    Та їх всіх там треба закрити і лікувати😡, гроші на дрони!!!
  • Ріта

    Люди ви що, а нічого що там і наші військові лікуються,як поранені бо місць вже нема,так і контужені і ті хто просто психічно не витримав. А умови наскільки я знаю там не з кращих. Ніхто не говорить що потрібно робити євро ремонти і в кожну палату плазму ставити,але все ж трохи комфортабельніше не мішає зробити,хоча для військових які там перебувають

    Тетяна reply Ріта

    Не пам'ятаю в якому місяці було в новинах , що там зробили доволі не поганий ремонт,нові кроваті,оновлено багато чого,знайшли невеликі погрішності.

    Ріта reply Тетяна

    Там різні відділення. Так і є відділення де є гарний ремонт,не сперечаюсь
  • Leon

    Хлопці постійно збирають на різні потреби для фронту,а в тилу видно пофіг на війну.Напевно українцям війна потрібна як покарання за свою тупість,жалко що гинуть найкращі.
  • юрій

    Гарно психанули

keyboard_arrow_up