Хмельничан з Великоднем вітають настоятелі храмів міста

Хмельничан з Великоднем вітають настоятелі храмів міста

Наближається свято Христового Воскресіння. У невеличкому сімейному колі чи за великим столом з усією родиною хмельничани відзначатимуть це свято. У це світле свято вітають настоятелі трьох храмів Хмельницького. 

Настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці Української греко-католицької церкви, отець Іван Данкевич:
- Нехай світло Христового Воскресіння наповнить наші серця вірою, надією і любов’ю. Хай Господь завжди буде з вами. 
Митрополит Хмельницький і Кам’янець-Подільський Антоній Махота: 
- Нехай свято Світлого Христового Воскресіння дарує всім радість в житті. Нехай Господь подає всім по достатку – і плодів земних, і часів спокійних. Вимолимо це у Бога і радість Христового Воскресіння буде дійсно радістю. Нехай Боже благословення перебуває з вами. Христос Воскрес! 
Настоятель Храму Всіх Святих землі Української УПЦ Київського патріархату Володимир Марущак: 
- Нехай Господь посилає всім нам подолянам, нашій Україні здоров’я, благополуччя, мир, злагоду, любов. Мирне небо над Україною, перемогу над нашими ворогами, щоб швидше закінчилась війна і всі ті, хто в окопах, змогли повернутися додому. Христос Воскрес!Воістину Воскрес! 

Редакція «ВСІМ» щиро вітає усіх зі святом. Бажаємо сімейного затишку, благополуччя і міцного здоров’я.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Як "чудово" поруч з привітаннями з найбільшим християнським святом розміщена реклама академії(???) кабали... Таки красені!
  • Анонім

    Аякже, якщо не надавати слова митрополиту Антонію(УПЦ МП), то він і привітати не зможе... Красені!!! Ви викликаєте неперадавані відчуття своєю невпинною боротьбою за свободу слова... (:
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up