У Хмельницькому хочуть встановити пам’ятник ненародженим дітям

У Хмельницькому хочуть встановити пам’ятник ненародженим дітям

До хмельницької мерії чергова ідея поступила через систему електронних петицій.

Пам’ятник ненародженим дітям допоможе застерегти і запобігти матерів від абортів. Так вважає хмельничанка Діана Горобець. Свою петицію вона зареєструвала 29 вересня. Поки її підтримали всього 7 осіб. Для того, щоб дану пропозицію розглянули в міськраді, потрібно 500 підписів за 90 днів. Станом на 2 жовтня мають відповіді 39 петицій. Ще одна надійшла на розгляд.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Исламбакиев Тигран

    А когда поставят памятник, который поможет делать аборты тогда, когда это нужно?
  • нашатырь

    Автора такої ідеї потрібно терміново обстежити і відключити інет.
  • Стас

    Та досить того негативу і так всі сірі ходять. Якщо робити то щось цікаве і нейтральне, не грузіть негативом людей .

    НК Хмельницький reply Стас

    А рік тому казали кричати про негатив на кожному кутку. Тепер вже не треба? А шо змінилось? Жити тяшче і гірше.

    Стас reply НК Хмельницький

    Ну то давайте позаставляємо все місто сірими памятниками з тяжкою інформ. нагрузкою, нехай хмельничани живуть в болі , відчаю і чорноті .
  • Анонім

    Душа дитинки, яка не народилась має шанс попасти до нормальної сімі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up