Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському

Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському
Фото: сервісний центр МВС
  • Житель Хмельниччини хотів зареєструвати на себе автівку.

  • Коли легковик “пробили” по базі, виявилось, що транспорт знаходиться в міжнародному розшуку

На Хмельниччині водій хотів зареєструвати на себе ввезену із-за кордону автівку. Утім йому не вдалось це зробити. Як з’ясувалось – машина перебуває у розшуку.

Про це повідомили у сервісному центрі МВС.

Відео дня

Так, сьогодні, 2 травня, до Кам'янець – Подільського сервісного центру звернувся місцевий житель аби зареєструвати омріяне «Ауді».  

Для того, щоб оформити легковик, працівники зробили необхідну перевірку за наявними базами. Там на них чекав сюрприз — з'ясувалось, що легковик знаходиться у міжнародному розшуку "Інтерпол".

«Країна ініціатор розшуку – Бельгія», кажуть в установі.

Примітка. Інтерпол — це міжнародна організація кримінальної поліції, що займається пошуком певного об’єкту, людини, сприяє пошукам поліції. Ймовірними причинами інциденту є те, що автівку вкрали в іноземця. Або житель Бельгії, який продавав авто, ніде не зафіксував факт продажу і заявив про крадіжу легковика, аби отримати компенсацію.

Тепер справою займаються правоохоронні органи. В МВС радять: при купівлі вживаного транспорту потрібно укладати договір купівлі-продажу у сервісних центрах МВС та звертатись до експертів для його перевірки.

Читайте також: На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up