Петиція про облашування у Хмельницькому "співучих" фонтанів зібрала необхідну кількість підписів

Петиція про облашування у Хмельницькому "співучих" фонтанів зібрала необхідну кількість підписів

Відповідна петиція на сайті міської ради набрала 505 голосів з 500 необхідних. Її направили на розгляд до міського голови. 

Петиція "Добудувати набережну та співучі фонтани" зібрала необхідну кількість підписів. Станом на 30 вересня петицію підписали 505 осіб з 500 необхідних. Автором електронного звернення є хмельничанин Олександр Мельник. Підписи під петицією почали збирати ще 4 липня. 

- Потрібно довести до ладу набережну по вулиці Бандери, створити сквер, лавочки, ліхтарики, а зі сторони Південного Бугу зробити комфортні місця для сидіння. А також ще одною візиткою міста стали би наші співучі фонтани (надіюсь, вони будуть), тільки потрібно, щоб вони були кращі, ніж у Вінниці! В нас є Аквапарк, базар, найдешевша нерухомість в Україні, а ще наше місто дуже зелене і ще плюс фонтани співучі. І наш улюблений Хмельницький приблизно 2018-2019 року буде найкращим містом для життя в Україні! А це означає, що населення нашого улюбленого міста буде збільшуватись. Дуже надіюсь на нашу спільну активність, - пише автор петиції Олександр Мельник.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up