Ввести російські війська у Крим Путіну допомогла хмельничанка

Ввести російські війська у Крим Путіну допомогла хмельничанка
Головою Ради Федерації, яка дозволила Президенту РФ ввести війська у Крим, є уродженка Хмельниччини Валентина Матвієнко.

1 березня, нагадаємо, Рада Федерації дала згоду Президенту Росії Володимиру Путіну ввести війська на територію України.

Спікер верхньої палати парламенту Росії Валентина Матвієнко заявила, що слово «війна» неприйнятно щодо України та Росії.

Відео дня
> - Ніколи війни між нами не буде, ми братські народи, ми слов'янський світ, - підкреслила спікер Ради Федерації. - Росія зацікавлена в мирній, стабільній, процвітаючій Україні. Ми виступаємо за збереження державності України, за збереження її територіальної цілісності.

Валентина Матвієнко, голова Ради Федерації, народилася в 1949 році в Шепетівці Хмельницької області.

«За» проголосували ще кілька вихідців з України. Двоє з них народилися у Козятині Вінницької області. Це - Анатолій Бондарук та Олег Ткач. Інші це - Юрій Бірюков - народився в 1948 році у Львові, навчався в Донецькому політехнічному технікумі. Володимир Кулаков - народився в 1948 році в Білій Церкві на Київщині. Микола Рижков - народився в 1929 році в селі Диліївка Донецької області.

Довідка: Матвієнко Валентина Іванівна (рос. Валентина Ивановна Матвиенко; * 7 квітня 1949, Шепетівка) — радянський і російський політик і дипломат. Голова Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації з 21 вересня 2011. Заступник Голови Уряду Російської Федерації в 1998-2003 роках, губернатор і голова Уряду Санкт-Петербурга в 2003-2011 роках.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Умничка, Хмельничанка. Еще помоги ввести русские войска в Хмельницкий, что б это фашистское кодло обратно в схроны позагонять.
  • Anonymous

    ПОЗОР ХМЕЛЬНИЦКОЙ ОБЛАСТИ!!!
  • Anonymous

    Такой цинизм, может быть только у врагов своей Родины.
  • Anonymous

    СУКА...ПОДСТИЛКА...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:21 «Мобілізація – «це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up