На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція

На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція
Колаж із фото поліції
  • Дві ДТП трапились у Хмельницькому, інша — на Красилівщині.

  • У всіх випадках постраждали люди.

У Хмельницькому районі сталися три аварії з постраждалими

Про інциденти розповіли у поліції.

Дві з автопригод трапились у Хмельницькому, інша — на Красилівщині. У всіх випадках поліцейські відкрили кримінальні провадження та встановлюють обставини подій.

Відео дня

Так, перша аварія сталась у Хмельницькому 4 травня вранці. Близько 8:30 години на перехресті вулиць Камʼянецької та Прибузької 64-річний місцевий житель, який керував «Ford», наїхав на 61-річну жінку. В той час пенсіонерка переходила дорогу по регульованому пішохідному переході. В результаті інциденту жінка травмувалась. Її відвезли до Хмельницької міської лікарні.

Того ж дня у Хмельницькому районі сталася ще одна дорожньо-транспортна пригода — на трасі «Житомир — Чернівці», неподалік села Веселівка Красилівської тергромади. Там не розминулися автомобілі «ZAZ» та «BMW». Як ідеться у дописі правоохоронців, «ZAZ», за кермом якого був 64-річний хмельничанин, влетів в авто «ВАЗ» під керуванням 71-річного водія. Від удару останній в’їхав у відбійник. В ДТП постраждала 71-річна пасажирка «ВАЗ». Медики їй надали допомогу і відпустили додому.

Третя аварія із постраждалою трапилася у Хмельницькому на проспекті Миру ввечері неділі, 5 травня. Про це ми вже повідомляли раніше.

У всіх випадках слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальні провадження через порушення правил безпеки руху, що спричинило потерпілим травми.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up