Хмельницька академія Джиу-Джитсу привезла 8 нагород з чемпіонату світу

Хмельницька академія Джиу-Джитсу привезла 8 нагород з чемпіонату світу
Фото надала Академія бразильського Джиу-Джисту.
  • Змагання відбувалися в столиці ОАЕ Абу-Дабі.
  • Там виступали спортсмени хмельницької Академії бразильського Джиу-Джитсу.
  • Хмельничани стали чемпіонами світу й вибороли інші нагороди.

Протягом тижня столиця ОАЕ Абу-Дабі стала центром Джиу-Джитсу. Там із 20 по 26 квітня відбувався чемпіонат світу. На грандіозні змагання приїхали більше 10 тисяч учасників і сотні країн. Серед них були хмельничани. Вони допомогли українцям посісти високі загальнокомандні місця - 3 серед дівчат і 4 серед хлопців.

Найбільше представництво серед хмельничан було з боку Академії бразильського Джиу-Джитсу. 13 її вихованців змагалися на чемпіонаті світу і загалом вони здобули 8 нагород.

У перший день тричі хмельничани піднімалися на п’єдестал в рамках фестивалю чемпіонату світу. Там змагалися діти від 4 до 9 років:

Відео дня
  • 1 місце - Максим Коліщак (сірі пояси)
  • 2 місце - Євгеній Коліщак (сірі пояси)
  • 2 місце - Владислав Луцков (білі пояси)

Ще 5 нагород представники академії здобули вже в рамках чемпіонату світу. Дві з них - “золото” й, відповідно, звання чемпіонів світу:

  • 1 місце - Михайло Смолінський (10-11 років, жовті пояси)
  • 1 місце - Артур Ковбель (12-13 років, жовті пояси)
  • 2 місце - Вікторія Панченко (10-11 років, сірі пояси)
  • 2 місце - Анастасія Борейчук (12-13 років, помаранчево-зелені пояси)
  • 3 місце - Анастасія Кобяшева (14-15 років, помаранчево-зелені пояси)

Для хмельницької Академії бразильського Джиу-Джитсу це був перший в історії чемпіонат світу. Про це vsim.ua розповіли її керівники Марина та Ростислав Рибаки. Також вони додали. що в академії займається близько 300 спортсменів. Їхній вік - від 4 до 40+ років. Більшість - хлопці. Вони займаються у двох залах на Озерній та Виставці.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Людмила Крук

    Браво, дітки!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up