У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика»

У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика»
Фото: WikimapiaWikimapia
  • Ініціатива з'явилась в рамках відкриття туристичного сезону.

В рамках відкриття туристичного сезону в Кам’янці-Подільському започаткували ініціативу зустрічати та проводжати поїзди під мелодію «Щедрика».

Про це повідомив міський голова Кам’янця, Михайло Посітко.

"Відтепер, і назавжди з гучномовців нашого залізничного вокзалу під час прибуття та відправлення потягу зі сполученням Київ - Кам‘янець- Подільський – Київ лунатиме наш «Щедрик»", – наголосив посадовець.

Відео дня

Посітко також нагадав, що історія Щедрика почалася з Кам'янця.

"Історія всесвітньо відомої різдвяної мелодії брала початок з нашого міста, і це є нашою гордістю! Саме із нашого залізничного вокзалу Українська Республіканська Капела під проводом Олександра Кошиці вирушила у міжнародне турне", – каже міський голова.

Так, зробили новинку в місті в честь початку туристичного сезону, який відкрили 26 квітня. Цього року Кам’янець відзначає історичну дату – 650 років тому місту було надано привілей на самоврядування за зразком Магдебурзького права. 

В рамках відкриття сезону запланували тури для тревел-блогерів, туроператорів та турагентів для того, аби продемонструвати туристичний потенціал Кам’янця в умовах війни. Детальніше про це писали в окремому матеріалі.

Читайте також: Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up