Освітяни Хмельницького отримали більше шести мільйонів «сумлінки» за 2015 рік

Освітяни Хмельницького отримали більше шести мільйонів «сумлінки» за 2015 рік

Більше шести з половиною мільйонів гривень за сумлінне виконання своїх обов’язків отримали педагогічні працівники міста. Ці премії заборгували їм ще торік. Цьогоріч обіцяють виплатити «борги» ще й за 2016.  

Приємні подарунки вихователям та вчителям зробили саме перед професійним святом. Про грошову надбавку до заробітної плати педагогам на своїй сторінці у facebook заявив начальник управління освіти Роман Миколаїв.

- Кожен працівник освіти отримав 80 % свого посадового окладу додатково до зарплати, - розповів «ВСІМ» Роман Дмитрович. - Це винагорода вчителям за сумлінно виконану працю. Це те, що не виконали наші попередники.

У бухгалтерії управління освіти підтвердили, що виплати здійснили поки що лише за попередній рік.

Відео дня

-  Із міського бюджету на виплату за сумлінну працю педагогічним працівникам за 2015 рік виділили 6 мільйонів 560 тисяч 300 гривень, - розповідає начальник відділу бухгалтерського обліку Оксана Кондратюк.

Про суму та порядок призначення виплати за сумлінну працю та зразкове виконання службових обов’язків педагогічним працівникам зазначено в законі України «Про освіту». Вона виплачується всім працівникам галузі освіти в розмірі 80% від одного посадового окладу один раз на рік.

Проте, це не останній приємний сюрприз для педагогів. До кінця цього року в управлінні освіти планують виплатити «сумлінну» ще й за 2016.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up