У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям

У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям
  • У Хмельницькому відбулося спецпогашення нової марки. 

  • На ній зображені кораблі, які вже знищили або пошкодили ЗСУ. 

  • Також «Укрпошта презентувала й першу поштову рамку.

Сьогодні 8 травня 2024-го, до Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, в усіх обласних центрах України, зокрема й у Хмельницькому, відбулося спецпогашення нової поштової марки: «русскій воєнний флот – до дна!». Участь у заході взяло керівництво АТ Укрпошта, заступник голови Хмельницької обласної ради Валентин Соколюк та заступник Хмельницького міського голови Василь Новачок. 

Усього в тираж випустили 1 мільйон примірників. Вартість однієї марки – 30 гривень, блоку – 120 гривень. 

Відео дня

– Це поштова марка, яка вже продовжує легендарну колекцію поштових марок воєнного часу: «русскій воєнний корабль іді …» і «русскій воєнний корабль – всьо». Ця марка символізує наше з вами бажання бачити наше Чорне море вільним від російського флоту, – розповіла операційна директорка Південно-Західного регіону АТ «Укрпошта» Олена Дорошенко.

– Поштова марка «русскій воєнний флот – до дна!» дуже цікава: на ній зображені кораблі, які вже пошкоджені або знищені й стали вагомою втратою для ворожого флоту. Та є ще одна непошкоджена ціль: фрегат “адмірал Макаров” і цей фрегат зображений на цій марці й ми дуже віримо, що буде так, як і з іншими кораблями. Марка ще цікава тим, що вона зроблена за підтримки Військово-морських Сил України, – додала операційна директорка Південно-Західного регіону АТ «Укрпошта» Олена Дорошенкко.

Не лише марки 

Сьогодні «Укрпошта» представила і поштову рамку. Вона містить всі три марки із серії «русскій воєнний корабль». Тираж – всього тисяча примірників. Коштує одна рамка –  тисяча гривень. З кожного проданого товару 500 гривень скеровуватимуть на закриття збору для закупівлі машини механізованого розмінування для ДСНС України. 

Охочі можуть придбати й традиційні комплекти, до яких входять: звичайний конверт, конверт «першого дня», листівка та блок марок. Купити все це можна у будь-якому відділенні «Укрпошти».  

 

Читайте також: 

Відділення «Укрпошти» в центрі Хмельницького переїжджає: чому

Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрей Кузнецов

    Пилипович гасив???😊

keyboard_arrow_up