Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься

Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься
Фото з архіву редакції
  • У місті почали розробку Плану сталої мобільності.
  • Протягом місяця містянам пропонуватимуть взяти участь в опитуванні — особисто або телефоном.

У Хмельницькому протягом 10 травня — 9 червня проводитимуть опитування щодо використання громадського транспорту. Методів буде два — особисте інтерв'ю та інтерв'ю телефоном. Обиратимуть хмельничан для опитування випадковим чином, але з урахуванням статевого і вікового балансу та розселення по території міста.

Проводитиме опитування соціологічна компанія «InfoSapiens» в рамках розробки Плану сталої мобільності, яким займається консорціум «A+S Consult GmbH». Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник міського голови Хмельницького Микола Ваврищук.

Питання, які ставитимуть хмельничанам, стосуватимуться переміщень містом, а також проблем, труднощів та позитивних моментів, з якими містяни щоденно стикаються при користуванні транспортною системою Хмельницького. Участь в опитуванні є добровільною та конфіденційною. Відповіді поставлені питання впливатимуть на напрямок розвитку транспортної системи міста, зокрема на маршрути транспорту.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Oleksandr

    Я можу і без опитування тут сказати - скористайтеся тим що ви влада і заставте перевізників приймати безготівкову оплату і не возити на переобладнаних вантажівках. Покажуть директору Єлектроавтотрансу іржу на тролейбусах, хіба місто не дає достатньо грошей щоб їх мили і фарбували, чи залучати рекламодавців щоб ті оплалували малярні роботи?
  • Алексей Малюта

    Чому не вказуєте адреси "ваших" місць опитувань ? Де, і коли вас очікувати ? І, в якому мікрорайоні ?  Чи, це просто "піар", як ми - "працюєм." Питань дуже забагато, вже понад 10 рокік... "особливо" до КП "Електротранс".  Хочу зустрітися і поспілкуватися ?
  • NatA

    Толку з того,ніби щось зміниться🤷❗

keyboard_arrow_up