Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу

Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу
Фото depositphotos.com
  • Збитки склали понад 1,2 мільйона гривень.

Комунальне підприємство у Теофіпольській громаді незаконно вирубувалося і ліс і тепер має заплатити за це. Такого висновку дійшов суд після позову прокуратури. За даними останньої, працівники установи у листопаді 2023 року та у січні 2024 року вирубували дерева на земельних ділянках, які не перебувають у їхньому постійному користуванні.

В результаті незаконно зрубали 156 дерев різних порід на загальну суму у понад 1,2 мільйона гривень. Господарський суд Хмельницької області ухвалив стягнути з комунального підприємства. Про це сьогодні, 8 травня, повідомили на сайті Хмельницької обласної прокуратури.

Нагадаємо, що вчора, 7 травня, Державне бюро розслідувань повідомило про викриття групи «чорних» лісорубів на Шепетівщині. За даними слідства, її учасниками були близько десяти людей. Зокрема — керівник відділу одного із правоохоронних органів Шепетівського району, його брат, двоє дійсних та один колишній працівник комунального підприємства, що займається лісозаготівлею. Роль правоохоронця полягали у прикритті схеми. Більше про це дізнавайтеся за посиланням.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up